Leprechaun Wish

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Leprechaun Wish
Overall
9.2/10
9.2/10
  • Ideja - 9.2/10
    9.2/10
  • Grafika - 9/10
    9/10
  • Audio - 9.2/10
    9.2/10
  • Bonus - 9.3/10
    9.3/10
Sending
User Review
0 (0 votes)

Ljubitelji irske kulture će uživati u slot igri Leprechaun Wish, koja spaja elemente sreće i tradicije. Ovaj video slot, razvijen od Expanse Studios, poziva igrače da istraže čarobni svet pun simbola i osvoje nagrade.

Karakteristike igre Leprechaun Wish

Leprechaun Wish je slot sa pet kolona i 20 isplatnih linija. Dobitne kombinacije se formiraju sleva nadesno, počevši od prve kolone s leve strane. Igrači mogu prilagoditi svoje uloge pomoću tastera ULOG, a dostupne su i funkcije automatskog igranja (Autoplay) i Turbo Mode, za bržu igru.

Simboli

Igra sadrži različite simbole, uključujući standardne kartaške simbole 10, J, Q, K i A, koji donose manje isplate, kao i simbole inspirisane irskom tradicijom, kao što su lula, krigla piva, šešir vilenjaka, harfa, potkovica i detelina sa četiri lista. Ovi tematski simboli ne samo da obogaćuju igru već i nude potencijal za veće dobitke. Najvredniji simbol je Irski vilenjak, koji donosi najveće isplate kada se pojavi u dobitnim kombinacijama.

Bonus funkcije igre Leprechaun Wish

Džoker simbol, predstavljen zlatnikom sa logotipom Wild, može zameniti sve ostale simbole osim scattera, pomažući u formiranju dobitnih kombinacija. Zlatnici ostavljaju zlatne okvire pri svakom spinu, a svakih deset spinova ti okviri postaju džokeri, povećavajući šanse za dobitak. Ako se zlatnici pojave na kolonama sa postojećim zlatnim okvirima, vrednost množioca na tim džokerima raste, što može dovesti do većih nagrada.

Scatter simbol, predstavljen kazanom punim zlatnika, aktivira bonus funkciju kada se pojavi tri ili više puta na kolonama, donoseći 20 besplatnih spinova. Tokom ovih spinova, zlatnici se pojavljuju samo na petoj koloni, a njihovo sakupljanje pretvara simbole sa visokim isplatama u zlatne džoker verzije, povećavajući šanse za dobitke.

Igra nudi tri progresivna džekpota: zlatni, platinasti i dijamantski, koji se mogu osvojiti nasumično, pružajući šansu za osvajanje značajnih nagrada. Besplatne spinove možete kupiti putem Bonus Buy opcije, omogućavajući brži ulazak u bonus rundu. RTP igre je 97,2%, što ukazuje na visoku stopu povrata igračima.

Leprechaun Wish igra

Dizajn i zvuk

Slot Leprechaun Wish smešten je ispod magičnog stabla, što doprinosi atmosferi igre. Tradicionalna irska muzika, koja prati igru, doprinosi autentičnom doživljaju i pojačava igračko iskustvo. Grafika je jasna, sa detaljno prikazanim simbolima, što dodatno obogaćuje vizuelni dojam.

Igra Leprechaun Wish dostupna je na sajtu Meridianbet i putem njihove mobilne aplikacije, pružajući igračima priliku da se prepuste irskoj tradiciji i osvoje nagrade.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top