Scopa

Igraj Scopa besplatno

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Slot igru Scopa proizveo je Habanero proizvođač igara, koji je i te kako na dobrom glasu, što se tiče njegovog posla. Kada je u pitanju ova igra, odradio je fenomenalno, veoma zanimljivo, te nije čudo koliko je igra popularna i igrana među igračima, iako je nova na tržištu, tačnije nastala je krajem 2020. godine. Ime “Scopa” je dobila po Italijanskoj kartaškoj igri, simboli predstavljaju renesansu a pozadina je dizajnirana po Italijanskom crtanom filmu. Reč “Scopa” u prevodu sa italijanskog znači metla. Ovo se odnosi na igru u smislu „uzimanje skope“ što je u prevodu „brisanje“. I gledanje i igranje igre Scope veoma je zabavno. S obzirom na prirodu igre koja je inspirisala slot Scopa, sa prvim okretanjem bubnjeva, bićete odvedeni u živopisno, živo i tradicionalno italijansko okruženje za najbolju avanturu sa kolutom. Ne samo da je tema igre karakteristična, već se isto odnosi i na njeno postavljanje role. Postoji pet valjka, dok je način na koji se simboli raspoređuju po prozoru igre 1, 3, 3, 3, 1 , što omogućava da se dobitne kombinacije formiraju na 27 načina.
Sigurni smo da ćete igranje ove igre doživeti kao putovanje kroz Italiju.

Tema

Već smo vam nešto otkrili u uvodnom delu teksta, te znate da je tema Italijanska kartaška igra, i da se radi o gradovima koji se nalaze u Italiji. Razlog zašto je Scopa toliko primamljiv za igrače je taj što se može pohvaliti izuzetno detaljnim dizajnom i vrhunskim vizuelnim kvalitetom. Učitavanje igre znači da će centrifugalice biti vožene vozom do nekih od najfrekventnijih destinacija širom Italije . Igrači će imati jasan pogled na živopisna mesta pored kojih prolaze, a zgrade koje će primetiti kroz prozore voza imaju besprekoran dizajn. Voz kojim će putovati ljubitelji slotova takođe je lepo dizajniran i ima udobna ružičasta sedišta sa jastucima. Jedan od prozora voza sa zelenom draperijom pruža pozadinu na kojoj će se pojavljivati simboli. Habanero je integrisao vrhunsku grafiku visokog kvaliteta zajedno sa izvanrednim animacijama i odgovarajućim audio efektima. Neredovno područje za igre postavljeno je na šarenim pozadinama koje prikazuju ulice Sicilije, Trsta i Napolija.

Simboli

Ovaj veoma zanimljiv slot sadrži fenomenalne simbole, i svaki od njih poštuje tradicionanu kartašku kao i samu Italiju. Postoje simboli u vidu sunčanih diskova, mačeva, kraljeva, vaza kao i ljudskih likova. Najmanji ulog po okretaju je 0,15 novčića, te je igra dostupna svima, dok je najveći ulog 3 000 novčića po okretu. Naravno kako bi osvojili dobitnu kombiinaciju, kao i kod drugih igara, morate dobiti tri ista simbola, koji se kreću od leve ka desnoj strani na ekranu.
Za najviše isplate simbola važi kralj. On isplaćuje do 17,5 x uloga. Sunčani disk isplaćuje do 13x vašeg uloga.
Postoje i divlji simboli, koji kada se pojave mogu zameniti neke od običnih simbola i tako dati dobitnu kombinaciju, i bonus koji se odnose na gradove Italije koje ćete na ovaj način posetiti. Najuzbudljiviji deo igre će vam biti kada dobijete tri ili više raspršujuća simbola koje predstavlja ljubčasti voz, i to nije važno gde se padnu. Istog trenutka će se pokrenuti bonus u vidu besplatnih okretaja, tačnije njih 13, kao i sjajnim 1x množiteljem.

Scopa na mobilnom uređaju

Scopa online slot možete igrati i na mobilnom uređaju ili računaru ili laptopu. HTML5 tehnologija doneće vam zabavu samo jednim klikom jer morate samo da otvorite ovu igru u pregledaču i spremni ste. Sve dok imate stabilnu internetsku vezu, možete igrati kad god želite sa bilo kog mesta koje želite. Otvaranje u pregledaču takođe ga čini kompatibilnim sa svim popularnim operativnim sistemima kao što su iOS, Android, Windows ili Blackberry.

Demo verzija

Kako bi testirali Scopa igru ne morate da ulažete pravi novac. Već igra dolazi sa Demo verzijom koja vam nudi mogućnosti besplatnog igranja, ujedno možete proveriti da li vam se sviđa izgled, tačnije tema igre, grafika, simboli, zvuk, da li je isplativa i kakve su bonus funkcije. Kada vidite da li je po vašem ukusu tek tad možete da krenete da igrate za pravi novac, te smatramo da je besplatna (Demo) verzija i te kako dobra stvar.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top