20 Super Hot

Igraj 20 Super Hot besplatno

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Slot igra 20 Super Hot je delo poznate kompanije za proizvodnju igara EGT. S obzirom da je poznato koliko dobro rade svoj posao, jasno je da je i 20 Super Hot jedna od napoznatijih i najpopularnijih video slot igrica. Njeni najveći ljubitelji su svi oni koji vole klasične mašinske igre inspirisane voćnom tematikom. 20 Super Hot se sastoji od 5 valjka i 20 linija, koje pri dobitnim kombinacijama isplaćuju velike sume novca. 20 Super Hot krase zanimljivi simboli, koji se sastoje od više vrsta voća. Igrače takođe privlače povećanje šansi za pobedu u vidu Wild-a i Scatter-a, kao i bonus funkcije.

Simboli

Jasno vam je da su 20 Super Hot krase simboli sa slikama privlačnog voća. Neko od njih su ljubičaste šljive, žuti limun, narandže, sočne dinje, crvene trešnje i drugo. Dok uživate u obilju voća, možete zaraditi dosta novca. Postoje i simboli koji vam dodatno pomažu u tome. Jedan od njih je Wild simbol, koji dolazi u vidu sedmice i koji može menjati bilo koji drugi simbol, kako bi pomoću njega pre došli do vaše dobitne kombinacije. Postoji i Scatter simbol koji dolazi u vidu zvezde, koji će takođe raditi u vašu korist. Kada na 20 isplatnih linija od 3 do 5 kombinacije sa voćem budu identične nagradiće vas dobrim isplatama. Najveće kombinacije će biti ako se umeša grožđe. Tada su najisplativije. Posle toga veličina isplate ide ovim redom (od njaviše ka najmanjoj) : šljive i dinje, pa kombinacije sa limunom, pomorandžom i zatim sa trešnjom.

Grafika i tema

Više puta smo se uverili da poizvođač slot igara EGT i te kako radi super grafiku, i da su teme njegovih igara fantastične. Slučaj sa 20 Super Hot slot-om je još jedan dokaz. Tema je klasična, retro slot mašina. Ali su voćkice tu da ulepšaju vaš ekran. U više boja i više oblika i vrsta daju igri potpuno šarenu dimenziju koja i te kako privlači pažnju igračima. Jednostavana šaren izgled se dopao mnogim iračima. Dok čekate učitavanje igre pojaviće se 20 Super Hot logo igrice na ekranu. I sam je logo je takođe šaren. Pozadina logo-a je narandžaste boje, unutra je ispunjen voćkicama i crvenom sedmicom, koja donosi sreću igračima. Poprilično je zabavno to što je logotip urađen retro fontom slova koji podseća na Microsoft Word iz 90-ih godina, što dodatno privlači pažnju i oduševljanje kod igrača. Iza logotipa se nalazi crna pozadina. Skroz u daljini možete zapaziti svetlucanje, blagu svetlost i narandžaste baklje. Pretpostavlja se da ovo predstavlja vatreni aspekat igre. Kada se učitavanje završi i dođete do početka igre prvo što se pojavljuje jesu valjci. Valjci zauzimaju ceo ekran, prelazi preko pozadinske slike te igračima olakšava igranje i daje fokus isključivo na samu igru. Šareni simboli se lakše vide jer ih ističe to što su role uokvirene žutom bojom a pozadina je tamno plave boje. Na dnu ekrana stoji kontrolna tabla pomoću koje možete podesiti neke funkcije za igru po vašoj meri. Na samom vrhu rola stoje detalji o igri. Osnovni simboli su lepo urađeni, u svetlim bojama. Svako voće je vrlo detaljno. Tako jednostavan a sa toliko boja i detalja 20 Super Hot slot će privući pažnju svakom igraču posle prve igre.

Bonus funkcije

Pisali smo vam da 20 Super Hot sadrži jednu bonus funkciju i dva posebna bonus simbola koji vam pomažu u ostvarenju što većih dobitaka.
7 – predstavlja divlji simbol, crvene je boje i sam po sebi sluti na sreću. Kako bi vam olakšao u formiranju dobitne kombinacije, simbol 7 može zameniti bilo koji od osnovnih simbola i na taj način ispuni dobitnu liniju umesto simbola uz koji ne bi osvojili dobitak. Kada sam formira dobitnu liniju ovaj simbol isplaćuje trenutne dobitke. Ukoliko ste veliki srećnik i pogodite 5 odgovarajućih vajlova 20 Super Hot će vas isplatiti 20 000 novčanica, što je zaista super.
Zvezdavaži za najviše plaćen simbol u igri. Ako pogodite 5 odgovarajućih simbola dobitnik ste 20 000 novčanica.
Funkcija kockanja – Kako bi udvostručili vaš novac, 20 Super Hot vam nudi veoma zabavnu i privlačnu funkciju kockanja. Posle svake osvojene kombinacije na vašem ekranu će se pojaviti ova funkcija. Možete da izaberete da li ćete je igrati ili ne. Ukoliko rešite da se kockate morati izabrati između crvene i crne boje. Ukoliko pogodite boju vaš novac će se udvostručiti. Važno je napomenuti da ukoliko nemate sreče i promašite boju gubite dobitak. U funkciji kockanja kladite novac dobijen od zadnje dobitne kombinacije, ne ukupan novac.

Mobilna verzija

Verovatno i pretpostavljate da ukoliko niste u mogućnosti da igrate sa vašeg računara to nije nikakav problem kada je 20 Super Hot u pitanju. Možete ga igrati na tablet i na mobilnim uređajima, kako više volite. Grafika igre je ista i na mobilnoj i na desktop verziji. Preuzmite igru na vaš mobilni uređaj i započnite sa igranjem, bez ikakvih problema.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top