Book of Dead

Igraj Book of Dead besplatno

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Pomoću video slota Book of Dead doživećete neverovatnu avanturu, odvešće vas na putovaje u prošlost, i to u zemlju Bogova i faraona tačnije u drevni Egipat. Priča prati stope avanturista Rich Vilde-a i uveliko je poboljšana vrhunskom grafikom i impresivnim zvučnim efektima.
Posebna karakteristika Book o Dead-a je to što nudi runde sa besplatnim okretajima i runde kockanja. Prilikom igranja ovog video slota ostvarujete mogućnost da osvojite 250 000 funti.
Book of Dead je prvi put predstavljen u januaru 2014. godine i jedan je od najpopularnijih online slotova. Play’n Go je uradio veoma dobar posao stvarajući ovu avanturističku igru. Lik iz reda Indiana Jonesa, Rich Vilde, odlazi na misiju u Egipat kako bi otkrio neke drevne artefakte. Potraga za blagom je u toku, a vi možete da predvodite i osvojite velike vrednosti na ovom slotu sa velikom varijantom.
Play’n GO je jedan od provajdera koji vam nude potpunu kontrolu nad iznosom vašeg novčića, broj linija na koje možete da se kladite, kao i koliko novčića po liniji, to možete podesiti kako vama odgovara. To znači da će vam maksimalna opklada na Book of Dead iznositi 50,00 € po okretu (vrednost novčića: 1 €, novčići po redu: 5, broj redova: 10). Najniža moguća opklada je 0,01 € (vrednost novčića: 0,01 €, novčići po liniji: 1, broj redova: 1), međutim samo je klađenje na jednu liniju prilično besmisleno, pa preporučujemo da se kladite na svih 10 linija koje će koštati imate samo 0,10 € po okretaju

Grafika i zvučni efekti

Kako smo i navikli od provajdera Play’n GO da što se tiče vizuelnog dizajna uvek bude sve kako treba, tako je i u ovom slučaju, Book of Dead je još jedan fantastičan primer ovoga. Prorez sa egipatskom tematikom postavljen je unutar grobnice sa osnovnom igrom smeštenom između dva izrezbarena stuba. Vizuelni prikazi podržani su dobro osmišljenim portfolijom ambijentalnih zvukova, kao i rezultatom koji čini udarce bubnjeva, gitare i još mnogo toga. Sigurni smo da će vam ovaj video slot očarati i sluh i vid.

Simboli

Book of Dead ima 5 rola, 10 isplatnih linija i neke uzbudljive bonus funkcije. S obzirom da je celokupna tema ove igre egipatska kultura, to je naravno prenešeno i na simbole. Što se tiče najniže plaćenih simbola to su A, J, K, Q i broj 10. Dok se krećete prema tablici za isplatu, dočekaće vas simbol zlatne glave faraona, poprsja Anubisa i skulpture koja prikazuje Horusovog sokola, koji spadaju u simbole velike vrednosti. Poslednji simbol igre je Book of Dead (Ukrašena zlatna utisnuta Knjiga mrtvih), koji spada u divlji simbol. To znači da će vam tri ili više knjiga, bez obzira kakav je položaj na kolutovima, doneti nagradu. U slučaju da osvojite besplatne okretaje, kojih ima 10, divlji simboli mogu zameniti bilo koje simbole, i tako bi se dobitne kombinacije lakše formirale.

Posebne funkcije

Ono što ovaj slot čini lakšim za igru je to što podržava opciju autopleja. Igra dozvoljava kompjuteru da između 10 i 100 spinova on igra, kako igrač izabere. Štaviše, automatska reprodukcija se može automatski zaustaviti prema unapred programiranom izboru pravila, na primer ako stanje na vašem računu dostigne unapred izabrano ograničenje.
Napomenuli smo već da Book of Dead ima dve posebne karakteristike – runde kockanja i besplatna okretanja. Što znači da će vam po završetku svake od riundi biti ponuđeno da izaberete između daljeg igranja ili skupljanja novca. Ako odlučite da se kockate, dobićete priliku da udvostručite ili čak učetvorostručite svoj dobitak pogađajući boju ili odelo karte okrenute licem nadole. Kockanje se može ponoviti do pet puta zaredom i odličan je način da brzo povećate svoju zaradu, ukoliko ste srećnik ova opcija je i te kako dobra i zahvalna. Kada je u pitanju druga karakteristika ove igre, svaki put kada bi dobili najmanje 3 simbola knjige dobili bi besplatne okretaje, pri čemu bi uštedeli vaš novac i igrali se besplatno a dobitak dobijen za vreme besplatnih okretaja naravno ide na vaš račun.

Besplatna verzija

Opcija besplatne igre je odličan režim za sve koji žele da se bolje upoznaju sa samom igrom pre početka igre sa pravim novcem. Apsolutno je sve isto kao i da igrate verziju sa gotovinomm, sem toga što trošite virtuelni a ne pravi novac. Pomoću ove verzije možete testirati igru u potpunosti, a ne koristiti vaš novac, dok ne utvrdite da vam se video slot Book od Dead zaista sviđa. Možete proveriti koliko su česte šanse za dobitak, takođe možete prilagoditi svoje opklade kako vi želite, baš kao i u originalnoj verziji. Ovo su glavni razlozi zašto se igrači odlučuju za probnu verziju pre prave. Morate imati na umu da dok se igrate sa besplatnom verzijom Book of Dead-a niste u mogućnosti da osvojite nikakav novac, niti bilo koju nagradu, baš kao i što ne trošite vaš novac.

Mobilna verzija

Kao i većina slotova iz kolekcije koje proizvodi Play’n GO, i Book of Dead možete igrati na mobilnim uređajima.Bilo da ste vlasnici iOS, Android ili Windows uređaja moći ćete se zabaviti ovim slotom. Razvijen je u formatu HTML5, što omogućava igranje na bilo kom uređaju.


Scroll to Top