Copy Cats

Igraj Copy Cats besplatno

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Nema sumnje da će ljubitelji mačaka sa oduševljenjem igrati ovu slot igru. Sama radnja inspirisana je kao što i naziv igre kaže sa mačkama. Naravno to nisu obične mačke već posebne, jer imaju mogućnost kopiranja. Čak šta više reč je o mačkama koje su i te kako dobre. Kopiraće se u više primera kako bi vam pomogle da na lakši način osvojite više novca. Ukupno ih je 4, i sve su različite boje, zlatna, plava, ljubičasta i crvena.
Proizvođač ove slot igre je NetEnt, za koga nema sumnje da dobro radi svoj posao, pa s razlogom spada među najboljim svetskim proizvođačima. Copy Cats je nastala 2018. godine. Iako je mlada, i te kako je igrana igra.
Uložili su dosta truda te su igrači oduševljeni sa zvučnim efektima, kao i fenomenalnom grafikom koja sadrži crtane animacije. Pored toga teško je odeleti svim bonusima i načinom plaćanja koje nudi ova igra. Radnja Copy Cats se odvija u klasičnom naselju, a prozor za igru se nalazi u sredini ekrana, koji je okružen mnogo lepim kućama. Četiri male mace su tu našle svoj idealan prostor za igru sa vama. Igra sadrži 5 reda, 25 reda isplate i puno besplatnih okretaja, bonus simbola, i posebnu funkciju, kopiranje mačaka, koje vam pomaže da dođete do što većeg dobitka.

Simboli i bonus funkcije

Pošto je se u samoj igri radi o mačkama, logično je i da simboli budu one. Kao što smo rekli, inspiracija slota su 4 male mace, u 4 različite boje. Pored slatkih maca možete videti i simbole na kojima se nalaze miš sa satom, riblji kostur, otisak šape, mačje zvono i druge. Svaki od simbola ima svoju vrednost dobitka. Sigurni smo da će i igrači koji nisu ljubitelji mačaka voleti ovu igru.
Glavnu ulogu Wild simbola ima zlatna mačka. Preko celog simbola piše “WILD”, i možese slučajno naći na bilo koji od bubnjeva, i i te kako će vam pomoći u formiranju dobiitne kombinacije. Pored toga ima moć dupliranja. Tačnije može da se preko celog bubnja duplira i na taj način aktivira bonus igru.
Simbol mačje zvono takođe ima bitnu ulogu među simbolima. U igri zvono predstavlja raspršivač. Kada se na prom, trećem i petom kolutu nađu najmanje tri raspršivača aktivira se bonus funkcija, 10 besplatnih okretaja. Zaimljivo je što i dok je bonus runda u toku bonus runda se može opet aktivirati. Ukoliko osvojite kombinaciju od 3 skatera besplatni okretaji vam se iznova aktiviraju.

Kontrole igre

Kao što smo rekli postoji 25 linija za osvajanje novca, uz pomoć 5 valjka i 3 reda na mašini. Na svakoj od ovih linija se možete kladiti od 1-10 novčića. Vrednost svakog novčića se kreće od 1-50 centi.
Postoji par opcija podešavanja kontrole igre.
Možete izabrati najveću moguću opkladu koja je u igri dostupna pomoću dugmeta Max Bet. U zavisnosti kako raspolažete novcem možete podesiti ovu opciju i početi sa igrom.
Copy Cats sadrži opciju Autoplay. Pomoću nje možete podesiti slot da sam vrti okretaje, bez da vi pritiskate svaki put iznova. Slot će to raditi onoliko puta koliko ste namestili, ili eventualno dok imate novca na računu.
Svako dugme je jasno označeno ispod ekrana i daje dodatnu zabavu igri.

Mobilna verzija

Kako to rade vrhunski proizvođači igrica, NetEnt je dizajnirao Copy Cats u HTML5, što znači da se igrica prilagođava svakom telefonu i svakoj veličini ekrana. Neophodno je na mobilnom uređaju imate podržanu funkciju interneta, i možete započeti igru. Jedino što bi trebalo napomenuti je da pošto noviji, pametni telefoni imaju velike ekrane, prilikom početka igre telefon trebate okrenuti horizontalno kako bi igra bila preko celog ekrana. Kada jednom budete igrali igricu na ovaj način, shvatićete da vam aplikacija nije ni potrebna.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top