Habanero

Kompanija za proizvodnju igara Habanero je nastala 2012.godine. Uglavnom se bavi proizvodnjom slot igara i igara na stolu koje preferiraju igrači kazina širom sveta. Sve igre koje je proizveo ovaj programer su dostupne na oko 30 jezika, što je zaista za pohvalu. Kompatibilna su sa svim valutama, računajući i kriptovalute. Habanero sistem su stvorili brojni investitori. Njihova misija je da obezbede potpuno integrisano rešenje za igre za vlasnike kazina i igrače. Oni su masovno porasli u poslednjih šest godina i sada imaju preko 100 zaposlenih. Kompanija nudi prilagođeni softver i hardver koji su potrebni za podršku igrama. Habanero poseduje sertifikat koji je izdala kompanija iTech Labs, koja je jedna od najpoznatijih agencija za ispitivanje i akreditaciju u osiguranju kvaliteta. Dostupan je i pečat odobrenja BMM Teslab, a za početak, ovo je nezavisna agencija za testiranje sa preko 30 godina iskustva u ovoj oblasti.

Proizvodi Habanera

Svi proizvodi Habanera su raspoređeni u više vrsta, od slotova, preko igara na stolu do video pokera.

Što se tiče drugih igara tipa ruleta, pokera, bakarata, blekdžeka nije baš veliki izbor. Kada je u pitanju konkretno rulet, postoji jedna igra, koja ima džep sa jednom nulom. Grafika je naravno vrhunskog kvaliteta, puna je svakakvih dodataka, i nudi veoma dobru statistiku.

Ljubitelji blekdžeka su u mogućnosti da igraju američki blekdžek, koristeći jednu rupu. Postoji i opcija blekdžeka sa dvostrukom ekspozicijom kada su obe karte dilera na gore okrenute, i možete se kladiti bez problema na tri ruke.

Osim klasičnog bakarata, možete igrati i Baccarat Zero Kommision, Sic Bo i Dragon Tiger. Habanero radi na tome da proizvede što više igara na stolu koje su igračima zabavne a i impresivne takođe.

Moramo spomenuti da Habanero ima uspešno partnerstvo sa Orik Gaming i iSoftBet proizvođačima igara, te udruženim snagama čine sebi posao lakšim a proizvode vrhunskim. Kako su 3D kvaliteti grafike i živopisne animacije na vrhunskom nivou, vizuelno iskustvo u slot igrama koje proizvodi Habanero ubrzo će postati vaš miljenik.

Habanero kompanija se zaista trudi da se njihovo tržište proširi što više, iako su već svuda ostavili trag u igračkom svetu, a poseban uspeh imaju na zapadu. Zbog toga ima smisla da su slotovi sa mnogo različitih tema prisutni u pikovima u njegovom igračkom paketu.

Budući da studio za igre želi da utiče na širu publiku, logično je da slotovi i klasični stolovi nisu jedine igre koje su u centru pažnje, iako spadaju među omiljenim igrama.

Video poker je takođe nešto što igrači obožavaju.Varijante koje su trenutno dodate na popis video poker igara ukupno su deset, među kojima su najviše klasičnih verzija koje će biti aktuelne još dugo, po svemu sudeći. Postoje desetke ili bolje, Deuces Vild, Joker Poker, Jacks or Better, koja je varijanta sa punom platom , i Aces and Eights. Uz ove varijante video pokera, Habanero je objavio Double Bonus Poker, All American Poker i Bonus Deuces Vild. Pre nego što započnete igru morate se odlučiti da li želite da se kladite na 5, 10, 50 ili 100 ruku odjednom, ili će ipak da igraju samo na jednu ruku odjednom.

Novi portfelji takođe ne nedostaju u portfoliju provajdera. Na primer, Techno Tumble je igra inspirisana fliperom, koja nema mnogo zajedničkog sa običnim slotovima jednostavno zato što nema kolute ili dobitne linije.

Habanero se trudi da radi na zanatskim igrama koje nude baš dosta zabave a uz to i velike nagrade . Ima sve veći izbor džekpot igara, dok među omiljenim spada 12 Zodiac, Egiptain Dreams Deluxe. Džekpot trka igračima pruža šansu da dođu do velikih nagrada. Džekpot trka postoji od 2019. godine, a kompanija je uvela kako bi privukla više igrača, a stare igrače još više oduševila. Na vama je samo da izaberete u kazino koje sve igre podržavaju ovu funkciju i da krenete sa igrom. Uglavnom igrači dobiju obaveštenje putem poruke koja se nalazi u gornjem uglu ekrana kada će početi sledeća džekpot trka na određenoj slot igri.

Slot igre

Najviše rade na slotovima, koji sadrže veliki izbor i koji se dopadaju mnogim igračima. Kako bi privlačnost bila veća slotovi imaju različite teme. Neke od njih su Božićne, magične, Egipatske, sportske, životinje i druge. Posebno se odlikuju po šarenoj grafici, raznolikosti boja i animacijama. Većina slot igara podržavaju funkcije poput multiplikatora isplata, fiksnih džekpotova, raspršivače simbola, besplatne spinove, svetske progresije i druge. Sve ovo znači da svaki spin je potencijalni dobitak nekih od bonus funkcija. Slot igre koje igrači najviše vole:

Marvelous Furlongs– Marvelous Furlongs slot je slot sa klasičnom temom konjskih trka. Sa 5 rola i 15 isplatnih linija, možemo reći da je ovo izdanje sa jednostavnom matricom. Linije i koluti za isplatu su fiksni. Grafika koja se nalazi u ovom naslovu izgleda prelepo. Postoje originalne ikone i prozirni valjci i matrica koja izgleda kao početna kapija. Naravno, pozadina prikazuje konje i džokeje u galopu. Takođe ovaj slot vam pruža priliku da slušate energičnu muziku i zabavne zvučne efekte.

Osim uzbudljive teme, Marvelous Furlongs ima i zanimljive karakteristike, uključujući besplatne okretaje i ponovne okrete. Slot možete igrati gde je vama lakše, birate između desktop i mobilne verzije. Igrači imaju dva načina da prilagode veličinu ukupne opklade u ovom izdanju. Prvo, mogu da promene nivo opklade (1, 2, 5, 7 ili 10). Tada mogu da prilagode vrednost novčića – između 0,01 i 20. Jednostavno rečeno, ukupna opklada u ovoj igri može da padne i do 0,15 Eura i do 3000 Eura. Ukoliko želite da igrate sa najvećom mogućom opkladom, možete koristiti znak novčića. Postoji i opcija autoplay, koja umesto vas može da pokrene rol od 50 do 100 puta. Oni takođe mogu slobodno postaviti ograničenja. Kada želite da istražite tabelu isplata, kliknite na info znak. Trostruke linije u donjem levom uglu će vam omogućiti da podesite muziku i zvukove i proverite pravila igre.

Važno je zapamtiti da se ovde dobitci množe sa nivoom opklade. S druge strane, konfiguracija opklade je kombinovani izbor nivoa opklade i nivoa novčića. Svim igračima ovog slota su dostupna 8 simbola koji su osnovni, i dele se u dve grupe. U prvu grupu spadaju potkove. Kombinacije između tri i pet metalnih, bronzanih, srebrnih ili zlatnih potkova na jednoj isplatnoj liniji doneće između 2 i 4 puta veći nivo od opklade. Takođe posotje i takozvane Hhigh Win” osnovni simboli. Izgledaju kao različiti konji i džokeji. Crveni džokej, na primer, plaća između 5 i 120 puta veći iznos od opklade. Tu je i Green Jockey koji donosi između 5 i 200 puta veći nivo vaše opklade. Možete očekivati između 15 i 300 puta veći nivo vaše opklade od Purple Jockey -a. Plavi džokej plaća najbolje nagrade među osnovnim simbolima – do 400 puta više od nivoa opklade.Postoji zlatni trofej koji igra značajnu ulogu u pokretanju bonus funkcija Marvelous Furlong -a. Ovo je Vild ikona koja može zameniti nedostajuće osnovne simbole. Može se naći na prvom, trećem i petom kolutu. Takođe treba napomenuti da će tri Vild ikone na kolutima aktivirati rundu besplatnih okretanja Marvelous Furlongs.

Moarmo napomenuti i da ova igra ima funkciju kalendara. Nakon svaka četiri okretanja u osnovnoj igri, jedan dan će proći u kalendaru. Prva subota u mesecu (izuzev maja) aktivira redovne besplatne okrete. S druge strane, prva subota u maju aktivira čudesne besplatne okrete. Dakle, postoji još jedan način za aktiviranje besplatnih okretaja. Zapamtite da je razlika između režima besplatnih okretanja u veličini nagrada.

Candy Tower- Candy Tower je briljantan i živahan slot iz Habanera koji vas uvodi u svet slatkih slatkiša. Naravno, pozadina je veoma slatka jer se na njoj vide ukusni deserti poput palačinki i čokoladne torte. Igra takođe ima zabavnu muziku i sjajne animacije kolutova. Što se tiče igranja, ovaj jedinstveni slot takođe sadrži nekonvencionalni raspored role 6×6. Naravno slot ima neverovatne bonus funkcije. Ima 6 koluta, a svaki kolut ima 6 redova. Da biste pobedili, morate da dobijete grupu od najmanje 7 susednih simbola iste boje. Isplate se zasnivaju na ukupnoj vrednosti opklade.

Za vrednost vaše opklade, možete promeniti nivo opklade sa 1 na 10, a vrednost novčića sa 0,01 na 20. Kao rezultat, minimalna i maksimalna vrednost opklade su 0,15 € i 3,000 € respektivno. Zbog toga smatramo da je ova igra pogodna svim igračima. U osnovnoj tabeli za plaćanje postoji 5 različitih bombona. Možete dobiti između 7 i 30 simbola za neke potencijalno velike isplate. Žuta i plava bombona se najmanje isplaćuju. Za 7x simbole dobijate 2x vrednost novčića. Alternativno, za 30x simbole dobijate 3600x vrednost novčića. Kada je reč o ljubičastim bombonama one daju 3x i 7,200x vrednost novčića za 7 i 30 simbola. Igrači najviše vole kada dobiju crvene ili zelene bombone. Zeleni bombon daje vrednost 5x i 12,000x novčića za 7/30 simbola, dok crveni ima najveću isplatu od neverovatnih 22,000x vrednost novčića za 30x simbole. Pored osnovnih simbola, postoji i divlji simbol i simbol raspršivača. Osim skatera sve simbole menja divlji simbol. Tokom osnovne igre, pojavljuje se samo na kolutima 2, 4 i 6. Divlji simbol se takođe može nasumično svrstati u grupe od 3-10 simbola tokom osnovne igre.

Return To The Feature- Slot Return to the Feature je Habanero online slot igra sa veoma zanimljivom temom. Matrica prisutna u ovom izdanju sadrži 5 koluta i pruža 243 načina za osvajanje. Napravljen je od prozirnih rola gde igrači u šarenilu mogu naći jedinstvene i unikatne simbole. Pozadinska slika prikazuje nebodere ispred sunca. I tamo možete videti animacije nalik neonima. Zahvaljujući elektronskoj muzici vratićete se u osamdesete godine. Važno je zapamtiti da je matrica ove igre uvek ista. U ovom slotu ćete naći posebne funkcije, uključujući ponovna okretanja, multiplikatore, besplatne okretaje i bonus igru. Return to the Feature omogućava korisnicima da postave nivo opklade i vrednost novčića. Kreću se između 0.1 do 20. Postoji i pet nivoa opklade – 1, 2, 5, 7 i 10. Ovo vam daje priliku da igrate sa opkladama koje su niže od 0,25 € dok je maksimalni iznos koji možete koristiti po okretaju 5.000 €. Igrači mogu primetiti dugme za automatsku reprodukciju na desnoj strani.

Ova funkcija omogućava igračima da automatizuju proces okretanja (do 500 automatskih okretaja). Simboli sa niskim dobitkom počinju sa Džekom. Nudi 1, 3 ili 6 novčića. Tri, četiri ili pet kraljica na susednim rolama isporučiće 1, 5 ili 12 novčića. Zahvaljujući Kralju, može se očekivati i do 20 novčića. Asovi plaćaju još više – do 30 novčića. Simboli visokog dobitka počinju sa rukom Droida koja drži kasetu. Ukoliko osvojite 3, 4, ili 5 dobićete do 3, 20 ili 60 novčića. Prelepa devojka sa kacigom može da obezbedi 4, 25 ili 75 novčića. Tu je i retro patika koja vam može pomoći da dobijete do 100 novčića. Postoji i kaseftofon. Uz njegovu pomoć, korisnici mogu osvojiti 8, 50 ili 250 novčića. Naravno ovaj slot sadrži i posebne simbole. Postoji divlji simbol koji dolazi u obliku futurističkog sportskog automobila. Divlji simbol menja bilo koji osnovni simbol.

Zatim, imamo ikonu Scatter koja izgleda kao kontroler. Kada igrač pogodi tri, četiri ili pet Scattera bilo gde na rolama, aktiviraće 10, 20 ili 100 Return to Feature besplatnih okretaja. Igrači imaju priliku da sačuvaju jednu ili više funkcija besplatnih okretanja ukoliko to žele. Kad god pritisnete tri, četiri ili pet simbola za premotavanje bilo gde na rolama, aktiviraćete jednu, dve i tri sačuvane funkcije besplatnih okretanja. Pobedničke runde se ponovo igraju. Igrači mogu dobiti priliku da nasumično naprave pobedničke kombinacije na oba načina.

Takođe, nasumično, pobede se množe sa dva. Ukoliko se jedan ili dva simbola sa novčićem pojave na ekranu ponudiće nagradu u vrednosti do 2.888 puta veću od nivoa vaše opklade. Tri ili više simbola novca aktiviraće funkciju ponovnog okretanja novca. Tokom četiri ponovljena okretanja pojavljuju se samo prazne pozicije i simboli novca. Ako dobijete novi simbol novca, brojač se resetuje. Sve se završava kada isteknete iz ponovnih okretaja ili kada pogodite 15 simbola novca. Ako imate sreće da ih dobijete petnaest na rolama, dobitak se množi sa deset.

Bonus funkcije

Kada su u pitanju bonus funkcije, kompanija daje veliki značaj inovativnim konceptima i svakako se ne oslanja isključivo na besplatne okretaje kako bi zadržala igrače fokusiranim na određenu igru. Dostizanje kolosalnih pobeda je stvarna mogućnost, zahvaljujući specijalnoj mehanici, poput kaskadnih pobeda, dvostrukih simbola, multiplikatora dobitka i zaključanih simbola, između ostalih. Kada su radili na proizvodnji slotova jedan od ciljeva kompanije je bio držanje pažnje igračima dok igraju igre, uz pomoć bonus funkcija su sigurni da nikome neće dosaditi njihovi proizvodi.

Pored toga, igračima je veoma važno i kakav je način isplate po linijama, te je one klasične metode zamenio za inovativnu mehaniku poput isplate u horizontalnom smeru ili 243 načina za isplatu.
Habanero se takođe može pohvaliti sa još jednom osobinom slotova, a to je limit uoga, koji je zaista širok. Skoro svaka igra ima različit raspon uloga, većina slotova ima maksimalne uloge 1 000-5 000 Eura, a najmanje od 0,10 do 0,50 Eura. Nivo opklade se kreće obično oko 10 a apoeni novčanica su 6 ili više, zavisi od igre koju odaberete.

Uglavnom se slotovi na Habaneru mogu pohvaliti RTP-om koji prelazi 96%.

Mobilna verzija

Habanero definitivno ima tim profesionalaca, koji stoji iza raznolikog izbora slotova, klasika stola i varijanti video pokera koji stoje na spisku igara. Ukoliko igrači žele da igraju neku od igara dok su u pokretu ili van doma ili kazina, to mogu uraditi i pomoću mobilne verzije takođe u istim perfomansama vrhunskog kvaliteta kao i na desktop verziji. Štaviše igrači nemaju potrebu da svoj mobilni telefon opterete aplikacijama, jer je platforma HTML5 omogućila uživanje i pomoću pretraživača koji svaki mobilni telefon podržava.

Naravno, meniji i dugmad su malo pojednostavljeni kako bi se osiguralo da će korisnici prenosivih uređaja imati jednako prijatno vreme kao i oni koji se klade na svom računaru. Grafika je oštra, dok je funkcionalnost značajno poboljšana.


Scroll to Top