Narcos

Igraj Narcos besplatno

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

S obzirom da je jedan od naljboljih Tv hitova neko vreme bio Narcos, uglavnom svi znamo o čemu se radi. Reč je o Tv drami koja se emitovala na španskom jeziku, čija je radnja bila fokusirana na rušenju narko kartela kojim je upravljao Pablo Eskobar. Iz te priče je nastao legendarni slot Narcos. Kako bi ga stvorio najbolje moguće, NetEnt je zatražio pomoć od Gaumonta. Zajedničkim snagama su to odradili vrlo uspešno.
Slot Narcos sadrži niz vrhunskih karakteristika, ima fantastičan dizajn u stilu stripa, koji je vrlo zanimljiv igračima. Sastoji se od 5 valjka, 243 načina za osvajanje.
Zajedničke funkcije ove slot igre su fukcije Locked Up, Walking Wilds i Drive-bi funkcija. Funkcija Walking Wilds se pomera za jedan korak levo kad god okrenete i ostaje otvorena samo ako pobedite. Likovi i tema, zajedno sa grafikom i zvukom, čine uzbudljiv lov na Pabla Eskobara, uz naravno manju količinu nasilja, a pritom imate velike šanse za dobrim zaradama.

Tema

Grafika je mešavina ručno crtanih slika i grafički dizajniranih slika što igru čini jedinstvenom na svoj način. Izgled video slota je zadivljujući i drži vas zalepljenim za ekran dok igrate. Pozadinska muzika, pored ostalih zvukova koji se koriste u igri, dobro se slaže sa akcijom i avanturom koju ova igra donosi.
Slot Narkos možda je prigušenija verzija događaja iz stvarnog života, ali postavka igre omogućava igračima da uvide svet Pabla Escobara. Igra je smeštena u tipičan, mali kolumbijski grad koji liči na nešto iz sedamdesetih godina prošlog veka. Igra je uokvirena poznatim likovima iz serije Narkos poput Virdžinije, lepe plavuše, pa čak i samog Pabla.
Detalji čine postavku igre što autentičnijom i što preciznijom u seriji, idući tako daleko da ilustruju glumce koji su prikazali stvarne ljude. Igrači takođe osećaju dan narko-kartela-unoseći nasumične pucače, mnogo oružja, granata i, naravno, hrpu gotovine. Kako je Pablo bio omiljen, živahna muzika salse i bačate ispunjava pozadinu dok se odvijaju pucnjave i okretanje koluta.
Adrenalin će vas sigurno držati na nogama tokom cele igre. Sa detaljima kao što su granate, gomila gotovine, likovi, pa čak i muzika, igrači se počaste autentičnom eskobarskom atmosferom.
Zato se opustite, opustite se i dopustite da vam bonus funkcije i dodatne pobede daju vrhunac sa simbolom koji hoda, besplatne okrete i najveće isplate.

Simboli

Kao što već pretpostavljate, logično je da simboli slot igre Narcos, koji je zasnovan na Tv seriji, takođe budu inspirisani istoimenom serijom. Simboli koji se niže isplaćuju su J, K, Q, i As. Na njima se može naći oružje, pištolji, granate, novac, avione.. Ovo spada u osnovne simbole. Pored osnovnih postoje i premijum simboli. Ima ih 4, a na njima su likovi Hose Rodrigez, Koni Marfi, agent DEA-e Stiv Marfi i Havijer Penj. Najviše ćete imati koristi ako dobijete simbol sa agentom, u slučaju da osvojite kombinaciju od 5 simbola dobićete 15 puta veći iznos od onog što se uplatili. Utor ima funkciju Locked-up. Ova funkcija se aktivira kada se u istom redu nađu 3 ista simbola Pabla Eskobara. Kada se aktivira igrač dobija dobitnu vrednost i 3 besplatna okretaja.
Kao zamena za bilo koji simbol (sem zaključanim i rasutih), tu je divlji simbol, značka DEA. Ako bude deo vaše dobitne kombinacije aktiviraće se funkcija Walking Wild. Povremeno se značka pali i ostaje lepljiva na ekranu i hodaće s desna na levo tokom sledećih okretaja sve dok ne padnu sa rola.
Ukoliko dobijete simbol raspršivanja u kolutima 1, 3 i 5 aktiviraćete bonus rundu, a ona se inače najviše isplati u celoj igri. Što se tiče veoma zanimljive funkcije Drive bi, moramo napomenuti da kada je aktivirate počinju da se dešavaju velike zanimljivosti. Slot postaje prava pucnjava, kreće lavina metaka iz automobila u pokretu, a svaki simbol kog pogodi neki od metaka pretvara se u divilji simbol što vam i te kako može pomoći u što većem dobitku.
Narcos slot je napravljen tako da imate mogućnost da prilagođavate vaše uloge od 0,20 do 400 funti. Na donjoj desnoj strani se nalazi podešavanje gde možete podesiti ulog množiteljem vrednosti novčića, a u donjem levom uglu je podešavanje skale nivoa opklade.
Kao što smo već spomenuli slot Narcos ima 243 linije isplate, a najveća granica dobitka je 602 400 eura u rundi sa bonusom besplatnog okretanja.

Bonus karakteristike

Prvo ćete otkriti da ovaj slot ima divlji simbol, što je DEA značka. Činjenica da je to divlji simbol znači da može zameniti sve simbole osim simbola besplatnih okretaja i simbola Pabla Escobara, omogućavajući vam da vam pomogne u stvaranju dobitnih kombinacija. To ipak nije normalna divljina, jer je to šetajuća divljina. To znači da će ostati na valjcima nakon što bude deo dobitne kombinacije, ali će se pomeriti za jedan razmak ulevo. Ostaće na valjcima, pomerajući se za jedno mesto ulevo pri svakom zavoju, sve dok bude deo dobitne kombinacije, ili dok ne padne sa leve strane valjaka.
Sledi nasumični bonus koji se naziva Drive-Bi funkcija. Ovo može da se aktivira u bilo kom trenutku i vidi kako pištolji ispaljuju na role, okreću neke simbole i izazivaju njihovo divljanje. Štaviše, oni će biti Valking Vild simboli, što znači da mogu doprineti više dobitnih kombinacija.
Zatim postoje dve glavne bonus igre, od kojih se prva zove Zaključana funkcija. Ovo počinje kada uspete da postavite tri Pablo simbola u isti red tokom osnovne igre. Simboli koji pokreću ovu funkciju se premeštaju u gomilu i svaki Pablo simbol će imati dodeljenu nasumičnu nagradu. Svi ostali simboli nestaju.
Tada ćete dobiti tri besplatna okretanja, sa samo simbolima Pablo, simbolima aktovke i praznim mestima na valjcima. Nabavite gomilu tri ili više Pablo simbola da biste formirali pobedničku grupu. Simbol zlatne aktovke koji sleti pored pobedničkog klastera obezbediće bonus tom klasteru, kao što je multiplikator, kad god sleti, ili će vrednost nagrade priložene uz aktovku biti povećana. Kad god se pojavi simbol Pabla ili aktovke, vaš broj besplatnih okretaja se vraća na tri. Na kraju bonus igre, sve vrednosti se zbrajaju kako bi se otkrila vaša nagrada.
Druga glavna bonus igra je funkcija besplatnih okretaja, koja počinje kada dobijete tri simbola besplatnih okretanja bilo gde na kolutima jedan, tri i pet. Dobićete 10 besplatnih okretaja i pri svakom okretanju postoji šansa da jedan ili više simbola veće vrednosti postanu divlji. Ako na valjcima ima Walking Wildsa kada se funkcija završi, biće dodeljivani dodatni besplatni okretaji sve dok na valjcima više ne bude Walking Wildsa.

Mobilna verzija

NetEnt je poznat po stvaranju igara koje su potpuno kompatibilne sa bilo kojim uređajem. Isto važi i za ovu slot igru-Narcos. Možete ga igrati pomoću uređaja po svom izboru, poput mobilnog telefona ili tableta. Možete igrati igru bilo kada i bilo gde sve dok imate pouzdanu internet vezu.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top