20 Hot Blast

Igraj 20 Hot Blast besplatno

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

20 Hot Blast je slot igra poznatog provajdera igara EGT. Kao i veći deo slotova ovog proizvođača, i 20 Hot Blast je igra sa 3 redova, i 20 isplatnih linija. Kada su u pitanju simboli, oni su tipična EGT afera sa različitim vrstama voća koji zauzimaju kolutove. Svakako, ovo je klasična slot mašina u kojoj se sve dobitne kombinacije isplaćuju sa krajnje leve strane. S obzirom na broj kolutova, očigledno je da morate da poređate 3 ili više odgovarajućih ikona i dobijete nagradu prema tabeli isplata, kao što je podrazumevano u većini slot igara. Ova igra uključuje džekpot, funkciju množenja, funkciju kockanja i misteriozni džekpot na četiri nivoa sa džekpot karticama koji se može pokrenuti nasumično i može rezultirati nekim potencijalno većim dobicima.

Tema i simboli

Na pozadini samog slota preovladava narandžasta, vatrena boja, dok su simboli jakih i lepo izraženih boja. Kako smo rekli u uvodnom delu radi se o klasičnoj, voćnoj temi. Od voća se mogu naći na simbolima: trešnje, limun, narandže i šljive. Od “neobičnih” simbola se moge naći crvena sedmica, zvona, ikonice BAR, i Wild simbol u vidu bombe. Jednom kada se Bomb Wild pojavi po prvi put na kolutovima, proširiće se i pokriti ceo kotur, olakšavajući igračima da ostvare pobedu. Međutim, ako dođe do uzastopnih pobeda, simbol se neće proširiti po drugi put. Divlji simbol se pojavljuje samo na tri centralna koluta pronađena u 20 Hot Blast. Ono što je interesantno je da je ovo prošireni simbol koji pokriva čitave kolute. Naravno, ako takođe zamenjuje standardne simbole sve dok može pomoći igraču da razvije dobitnu kombinaciju na kolutovima. Posle svake pobedničke runde, pobednička kombinacija se uklanja sa ekrana i zamenjuje novim simbolima. Ako imate još jednu dobitnu kombinaciju, dobitak će biti umnožen. Ovo je sve veći množitelj za svaku uzastopnu pobedu koju ostvarite.

Postoji i simbol raspršivanja – kombinacija od najmanje tri skatera (zelena vreća novca) bilo gde u vidu će doneti novčanu nagradu. Scatter nije tu da aktivira funkcije, već da isplate do 500 puta veće od opklade za pet vrsta. Igra sadrži odličan vizuelni prikaz. Kako bi bila još uzbudljivija, 20 Hot Blast slot igra ima veoma zanimljive specijalne efekte.

Na slici ispod možete videti koliko donose pomenuti simboli.

Kontrolna tabla

Ispod dela gde su kolutovi nalazi se kontrolna tabla, kao i kod svakog drugog slota.
Kontrolna tabla igre 20 Hot Blast-a je veoma laka za korišćenje. Ona sadrži sve opcije koje vam generalno trebaju i za koje je provajder smatrao da treba da se nađu “na dohvat ruke”, kako ih ne bi tražili za vreme igre, ukoliko naprsno rešite nešto da menjate. Tu se nalaze opcije uplate, tabele isplate, opcija za zvuk, naravno dugme za pokretanje kolutova i opcija za autoplej. Autoplej vam može pomoći da igrate igru i vrtite role bez stalnog pritiskanja dugmeta za početak igre. Imate mogućnost da namestite koliko puta želite da se role zavrte u narednom vremenu. Dok se okreću na vama je samo da gledate igru i nadate se velikim dobicima.

Zvučni efekti

Dok igrate 20 Hot Blast slot igru zvuk će vam pomoći da se osećate kao da ste u Las Vegasu i da se tamo zabavljate. Zvučni efekti su klasični, ali i te kako doprinose boljoj zabavi. Dok vrtite role čućete standardan zvuk okretanja, koji je svim igračima poznat, a kada osvojite dobitke čućete pravi zvuk koji predstavlja dobitnika, zvuk koji svi vole da čuju. Takođe, zanimljiv zvuk možete čuti kadaosvojite Wild simbol, odnosno bombu, koja ga predstavlja.

Bonus funkcije

Segment bonus funkcije i nije baš za pohvalu. 20 Hot Blast slot igra nema bonus u vidu besplatnih okretaja, koje inače igrači vole, jer besplatnim okretajima mogu osvojiti prave dobitke. Jedino čime se može pohvaliti jeste Gamble funkcija i progresivni džekpot. Gamble funkcija, ili takozvana funkcija kockanja vam može pomoći da udvostručiite dobitak jednog spina. Ne ukupan dobitak već onaj koji ste osvojili uz pomoć poslednjeg obrtaja. Ova opcija je slobodan izbor, možete se kockati a ne morate. Ukoliko rešite da se kockate poslednjim dobitkom udjite u “Gamble” i tamo ćete naći karte koje se nasumično mešaju. Karte su crvene i crne boje, a vaše je samo da izaberete boju koju želite, i nadate se da će se mešanje zaustaviti na njoj. Ukoliko ste pogodili boju karte vaš ulog će se udvostručiti, a ukoliko ste promašili boju karte na kojoj se mešanje zaustavilo ondaste izgubili ulog. Funkciju kockanja možete ponavljati uzastopno sve dok ne promašite boju. Što se tiče progresivnog džekpota postoje četiri nivoa i uvek je vidljiv. Džekpot možete dobiti kada izaberete tri ista znaka, a u zavisnosti od znakova je i visina osvojenog džekpota.


Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top