Power Stars

Igraj Power Stars besplatno

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Osnovan 1980. godine, Novomatic je jedan od vodećih proizvođača mašina za igre na sreću za zemaljska kazina u Evropi. Kao etablirani igrač u industriji kazina, Novomatic je svoje popularne kazino igre iskoristio na mreži kako bi proširio svoj doseg na igrače širom sveta i postigao je značajan uspeh. Novomatic je od tada proširio svoj domet na platforme za mobilne i prenosive uređaje, a njegove igre su danas dostupne za igranje na pametnim telefonima. Upravo on je proizveo ovaj neverovatno zanimljiv slot. Reč je o igri koja sadrži 5 kolutova, 3 reda i samo 10 isplativih linija. Upravo zbog toga je igra koja je vrlo promenljiva, i drži pažnju igračima. Tema je voćna a grafika odlična. Simboli su logično voćkice, zvonca i crvene sedmice, ali možete naići i na zvezde koje i te kako mogu da donesu velike dobitke.

Tema

Kako smo več napisali, tema ove slot igre je voće. Voćne teme su donekle uobičajene teme za ovu igru, ali ih igrači obožavaju. Voćna tema mora biti šarena, te stvara lepu sliku i privlači pažnju. Tradicionalna duboka crvenkasto-braon pozadina uredno drži kolutove kako bi pružila starinski izgled, koji mnogi vole, a na kolutovima se stari prijatelji okupljaju da ponovo obrube vaše džepove. Voćkice su uokvirene belom bojom pa lepo dolaze do izražaja.

Zvučni efekat Power Stars slot igre se može čuti u još nekoliko slot igara istog proizvođača, lako ulazi u uši, pa se može desiti da vam se učini da čujete zvuke sa igre čak i dok je ne igrate.

Simboli

Power Star slot igru krase lepi simboli voća, i to šljive, dinje, limun, grožđe, pomorandže, trešnje. Od drugih simbola možete videti zvona, sedmice i zvezde. Bez velikih bonus igara, dobici se dobijaju isključivo sletanjem odgovarajućih simbola s leva na desno na liniju isplate, pri čemu se isplaćuju tri ili više, naravno što više to bolje, tačnije veći je dobitak. Ti simboli su klasične slike mašina za voće, sa naslovom zvončića (50x opklada za pet na isplatnoj liniji) i 7s (100x opklada za pet vrsta). Divlji simbol je Power Star, koji ne samo da zamenjuje sve druge simbole, već se i širi i pokreće ponovna okretanja.

Opcije klađenja

Novomatic je mislio na sve igrače dok je stvarao ovu slot igru, te nju mogu igrati i igrači čiji je budžet veliki, a i oni sa manjim budžetom. Jedan okret u Power Stars igri može da košta najmanje 0,01 e, pa će i igrači koji ne mogu da prilože mnogo a imaju želju za igrom moći da se zabave u Power Stars-u. Oni koji su u mogućnosti da ulože više mogu da biraju iznos po okretaju, najviše što mogu da prilože je 100e. Što više uložite više ćete dobiti, kao i u bilo kojoj drugoj igri, pa ko namesti da ulog bude maksimalnih 100e može očekivati veliki dobitak novca.

Ukoliko želite da menjate ulog, sa manjeg na viši, ili sa višeg na manji to možete učiniti tako što ćete na dugme ispod kolutova pritisnuti minus ukoliko rešite da smanjite ulog, ili plus ukoliko želite da povećate. Vaša ukupna opklada će biti vaša opklada na isplatnu liniju pomnožena sa brojem aktivnih isplatnih linija.

Bonus funkcije

Power Stars symbol

Svi simboli vas mogu dovesti do standardnih dobitaka ukoliko se upare najmanje 3 istih na isplatnoj liniji, od leve ka desnoj strani, ali ukoliko osvojite Power Star simbol, tada ćete tek uživati u ovom slotu. U bilo kom trenutku vam se može pojaviti bilo koji wild simbol, ali samo jedan može napraviti svet razlike, a to je simbol zvezde. Možete ga očekivati samo na kolutovima 2, 3 i 4, ali kada ih zateknete na tim kolutovima videćete kako se šire i kako formiraju komplet od tri Power Stars, a to znači da u svakom redu postoji po jedan. Obzirom da menjaju sve druge simbole, zvezde u ovom slučaju takoreći menjaju džokere, a njihov izgled znači da ćete takođe osvojiti besplatne okretaje, sa porešanim wild simbolima na svom mestu. Veliki ste srećnik ukoliko za vreme besplanih okretaja osvojite još dodatnih Power Stars simbola. U tom slučaju oni će se takođe proširiti i osvojićete opet besplatne okretaje, na isti način. Postoji mogućnost da možete osvojiti toliko ovih simbola da vam prekriju ceo deo za igru, i u tom slučaju osvojite velike nagrade.

Autoplay

Novomatic je uključio i redovna i automatska okretanja. Time je provajder imao za cilj igrače koji su sigurni da unapred pripremaju opklade koje odgovaraju njihovom budžetu. Jednostavno ćete morati da izaberete broj automatskih okretaja iznad dugmeta za redovno okretanje da biste koristili ovu funkciju, a nakon toga na vama je samo da gledate kako se kolutovi okreću i da se nadate dobicima.

Gamble

Pomoću ove funkcije možete udvostručiti vaš dobitak. To ćete učiniti tako što ćete nakon dobitnog koluta pritisnuti opciju Gamble i izabrati kartu crvenu ili crnu, zatim gledati na koju će se špil zaustaviti. Špil neprekidno meša crvene i crne karte i nakon vašeg biranja se zaustavlja. Ukoliko se zaustavi na boji koju ste vi izabrali, dobitak se duplira, a ukoliko se zaustavi na boji koju niste izabrali gubite dobitak.


Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top