40 Super Hot

Igraj 40 Super Hot besplatno

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

40 Super Hot spada u klasične slotove. Proizvela ga je kompanija za izradu slot igara EGT (Euro Games Technologi). Kako su na odličnom glasu što se tiče njhovih igara, i ovaj slot im je za ponos i pohvalu. Svi ljubitelji dobrih, starih slotova koji imaju dobre bonuse a jednostavna pravila, kao i oni koji obožavaju sočno voće će uživati u 40 Super Hot slotu. 40 Super Hot sastoji se od 5 rola i 40 linija za isplatu. Glavni simboli su različiti plodovi voća, simbol za raspršivanje je Zvezda, a divlji simbol je fantastična crvena Sedmica. Ova slot igra, zajedno sa svojim mlađim bratom 20 Super Hot, neki su od najigranijih slotova u online kockarnicama i kockarskim dvoranama. Mnogi igrači preferiraju ovu slot igru u odnosu na druge zbog njenih lakih pravila, čistog dizajna i visokog povrata igraču, koji dostiže skoro fenomenalnih 96%. To ga čini jednim od najboljih slotova na kojima možete igrati sa pravim novcem u online kockarnicama. Ovaj slot možete besplatno isprobati i pomoću demo verzije koju podržava.

Simboli

Postoji nekoliko vrsta simbola na koje ćete naići prilikom igranja u 40 Super Hot -u. Mnogi igrači kazina će biti srećni što vide ograničenu listu simbola koje morate zapamtiti. Neke igre idu predaleko da bi stvorile svestranost tamo gde to nije potrebno.
Osnovni simboli 40 Super Hot slota su sočne voćke.
Tokom igre videćete puno limuna i pomorandži, lubenica, grožđa, šljiva višanja i drugih
.
Što se tiče isplate, dobićete do 100 novčića za dobijanje 3-5 višanja, limuna ili pomorandži. Lubenice i šljive će vas isplatiti i do 200x. Nagrada za dobijanje 5 grožđa vredni do čak x400. Zlatne zvezde su rasuti simboli, i i te kako isplativi. Ako uhvatite takvih zvezdi na ekranu, biće vam dodeljen veliki x20000 multiplikator na vašoj opkladi po liniji.
Poslednji važan simbol je srećna sedmica. Crvene je boje i donosi puno nagrada. Spada u Wild simbole u 40 Super Hot slot mašini. Pet vajlova će vam dati x1000 multiplikator. Kao što znate, divlji simboli zamenjuju bilo koji drugi simbol osim raspršivača. Tako da vam ova fantastična sedmica pomaže u dobitnim kombinacijama i povećava šanse za dobitak.
Imajte na umu da su množitelji veoma veliki, ali dobitne kombinacije ćete dobiti mnogo retko u poređenju sa nekim drugim igrama gde su množitelji manji. Koeficijent povrata u 40 Super Hot slotova igara je iznad 95%, ali ćete morati da sačekate svoje velike dobitne kombinacije da biste videli stvarnu razliku u stilu igre.

Bonus funkcije

Funkcija kockanja – Ukoliko osvojite funkciju kockanja dobijate i priliku da udvostručite svoje dobitke. Moraćete da pogodite boju karte za igru sa licem nadole (bilo crno ili crveno). Karta je okrenuta samo prema gore kada je odabrana boja koja pokazuje da li je pogađanje tačno ili ne. Ako je tačno, prethodni dobitak se udvostručuje, ali ako nije, svi prethodni dobici se gube.
Misterija džekpot karata – Ova bonus funkcija se može naći na vrhu ekrana za igru koja predstavlja četiri različita odela za karte: lopate, srca, dijamanti, palice. On je dostupan samo nasumično nakon bilo koje odigrane runde. Kada se aktivira, igraču se prikazuje 12 karata okrenutih prema dole, gde će morati da izaberu tri iste boje da bi osvojili dobitak.

Mnoge klasične slot igre, poput 40 Super Hot, nemaju dodatne načine igre. Znatno pojednostavljuje proces kockanja što je dobro iz različitih razloga. Nećete morati da zapamtite široka pravila specijalizovanih faza igre ili da poremetite tempo kockanja da biste igrali sporedni režim.

Funkcije igre

U donjem desnom uglu ekranu se nalazi dugme “START” pomoću kog pokrećete okretaje i samu igru. Ovo ne samo da će uzrokovati okretanje bubnjeva već i otkrivanje potencijalnih dobitnih kombinacija.
Opcije klađenja nalaze se ispod postavljenog koluta. Videćete da se na prednjoj strani nalaze dugmad sa brojevima: 40, 80, 200, 400 i 800. Da biste postavili svoju opkladu, jednostavno izaberite onu koja sadrži iznos uloga sa kojim želite da igrate.
Autoplay‘ se takođe može izabrati za podešavanje automatskog okretanja koluta za datu količinu obrtaja. Ova funkcija vam olakšava tako što ne morate da pritiskate dugme pre svakog obrtaja, već igra sama to radi umesto vas.

Grafički i zvučni efekti

Slobodno se može reži da je 40 Super Hot slot igra jedna od najboljih igara na sreću na bugarskom tržištu, pa se podrazumeva da je grafika igre razvijena profesionalno. Simboli su bez zamućenja i smetnji, posvećeni su samoj temi. Tema spada u standardne, najuspešnije teme-voćne. Kako smo već napisali, postoji 6 različiitih voća, a svako od njih ima različitu vrednost isplate pri pravljenju dobitne kombinacije.
Dizajn igre je veoma prijatan. Kada je vaša kombinacija dobitna to možete videti na kolutovima kao i ispod njih, u okviru za text.
Zvukovi su naravno prilagođeni temi. Dok se role okreću u pozadini se čuje jahanje konja. U trenutku kada dobijete simbol crvene sedmice ili raspršujuću zvezdu javlja se zanimljiv zvučni signal koji najavljuje dobar profit. Kada osvojimo profit zvuk je jak i pomoću zvuka brojača novca ukazuje na dobitak.

Demo verzija

40 Super Hot slot vam daje šansu da isprobate kako funkcioniše sama igra pre nego što počnete da trošite novac. Pre nego što se upustite u pravu igru možete da probate demo verziju koja je potrpuno besplatna. Pomoću demo verzije možete videti kakav je izgled igre, kako funkcioniše igra, kako da kontrolišete bankrol, iako su pravila sama po sebi jednostavna.

Mobilna verzija

40 Super Hot slot igru je moguće igrati na bilo kom mobilnom ili tablet uređaju. Ukoliko niste u mogućnosti da budete pored svog desktop računara, igru možete igrati gde god se nalazite pomoću mobilne verzije. Dostupna je na svim operaterima, Android, iOS, Blackberry. Ova proizvodnja EGT -a radi bez zastoja u brzini na mobilnim uređajima i retko pokazuje znakove zaostajanja. Međutim, možete i dainstalirate Adobe Flash Player na vaš mobilni uređaj kako biste osigurali nesmetan rad igre ili preuzmite HTML 5 verziju iste.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top