Jellyfish Flow Ultra

Igraj Jellyfish Flow Ultra besplatno

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Čini se da je „Jellyfish Flow Ultra“ poseban projekat za Habanero, koji ga je prozveo, kao slot mašinu na kojoj oboje isprobavaju novuveoma zabavnu mehaniku, i novu vrstu varijabilnosti koja mu omogućava da isplati velike dobitke. Verovatno ste čuli za ovog proizvođača slot igara, jer ova kompanija stoji iza tona impresivnih slotova sa naslovima koji se pojavljuju u kockarnicama širom sveta. Ako uživate u igranju mobilnih slotova, svideće vam se ono što vam Habanero nudi kao igrač. Jellyfish Flow Ultra je vrlo zanimljiva igra, sa simbolima meduza koji lebde okolo, i sa dnom okeana kao pozadinom. RTP igre je 96,69%, a promenljivost je velika. Raspored igre je 3×3. I ima najmanje 27 isplativih linija. Sa podvodnom temom, lepo je dizajniran slot sa nekim fantastičnim posebnim karakteristikama. Proširući bubnjevi i dodatni prozori sigurno će vas zabaviti, a definitivno postoji potencijal za velike dobitke kada ova funkcija zaista počne.

Arcangelo Lonoce, šef poslovnog razvoja za Habanero, o slot igrama sa meduzama je rekao:
„Pomorskim igračima šaljemo podršku da iskopaju opremu za ronjenje i duboko zarone u našu najnoviju premijum titulu naslova, Jellyfish Flow Ultra – gde vas čeka mnogo dobitaka. Sa umirujućim simbolima meduza direktno iz okeana dostupnim za iskustvo u našem zanosnom novom „Ultra režimu“, ovo izdanje prepuno inovacija ne smete propustiti.”

Tema

Pretpostavljate o kakvoj je temi reč u ovoj slot igri. Naravno radi se o podvodnoj, morskoj temi sa puno ribica koje plivaju okolo, i puno meduza koje se nalaze na providnom delu za igru. Zaista je lepo videti slot sa ovakvom temom, pored dosta sličnih tema. Očaraće vas morske životinje koje su stalno u pokretu, pozadina je u par boja, od ljubičaste, preko plave do roze. Role se nalaze na dnu mora, a s obzirom da jeceo deo za igru providan, moći ćete da uživate u dešavanju koji se odvija iza igre a pritom da jasno vidite fantastične simbole. Kada je reč o zvucima u igri, čuju se klasični vodeni zvuci, kao da ste pod vodom.

Simboli

Uživaćete u Jellyfish Flow Ultra slot igri koja ima simbole fenomenalnog izgleda. Osnovni simboli su meduze koje dolaze u više boja. Postoje meduze u plavoj, ljubičastoj, zelenoj i narandžastoj boji. Sve su prozirne. Dobitnu kombinaciju ćete napraviti kada dobijete slične simbole od krajnje levog bubnja ka desnom. Dobici koje postignete na različitim opkladama se sabiraju, ali se dodeljuje samo najveći dobitak ostvaren na jednoj isplatnoj liniji. Možete igrati ovu igru besplatno kako biste savršeno savladali njene karakteristike, jer postoji demo verzija, ukoliko neko od igrača želi da igra besplatno pre nego što položi novac.
Simboli su isplativi redosledom:
plava meduza je najmanje isplativi simbol, ukoliko dobijete 7 ovakvih simbola ulog vam se uvećava 25 puta.
zelena meduza je malo više isplativa od plave, ukoliko dobijete 7 njih dobićete 45 puta uloga.
ljubičasta meduza je još više isplativa, tačnije daruje vas 60 puta više od uloga ako ih dobijete 7.
žuta ili zlatna meduza pomaže da osvojite najviše novca. Ukoliko dobijete 7 ovakvih meduza vaš ulog će se uvećati za 125 puta.
Od divljih simbola postoji Wild meduza, donosno meduza sa slovom W.
Najmanji ulog je 0,1 a najveći 20 novčića.

Bonus funkcije

Proširenje rola

Kada pokrente igru mreža je 3×3, a zatim se proširuje na 7×7 ili uključuje 823.543 načina okretanja. Svaki put kada divlji simbol sleti na valjke, valjci će se proširiti za jedan simbol, bilo gore ili van desno. Svaki vild dodaje dodatne simbole valjcima. Kada se ponovo okrenete , bilo koji vilds na kolutima će se pomeriti za jedno mesto gore , a zatim ostati tamo dok se ne napravi sledeći spin. Ukoliko vilds nema gde da se popne, uklanja se sa rola. Ultra funkcija se nastavlja sve dok svi simboli ne izađu iz valjaka. Kao što verovatno možete zamisliti, ova funkcija može biti izuzetno unosna ako divlji simboli nastave da sleću na role i postaju sve veće.

Ultra verzija

Ova verzija uključuje ovu posebnu funkciju, koja povećava mogućnost igrača da osvoje velike pobede. Uz Ultra funkciju, povećava se broj načina igranja. Međutim, ukupna učestalost pobeda se smanjuje, ali ukoliko ste te sreće da pogodite dok je ultra funkcija uključena dobitak će biti zaista velik.

Zaključak

Ukoliko želite da igrate jednostavan slot, a da ipak ima jedinstvene karakteristike, onda je igra Jellifish Flow igra za vas. Ovaj slot nije samo sjajan za gledanje, sa zapanjujućim vizuelnim prikazom i izuzetnom upotrebom boja, već je i odličan za igru. Sa njegovim zvucima ćete se osećati kao da ste pored okeana, ali velika nestabilnost igre je više nego dovoljna da vas dugo angažuje i zadrži vašu pažnju. Sve u svemu, ovo je mesto koje vredi vašeg vremena i preporučujemo ga sa punim poverenjem.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top