Blue Wizard

Igraj Blue Wizard besplatno

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Da li želite da uzdrmate stvari magijom i vradžbinama? Ako ste ljubitelj fantazije, onda je slot Blue Wizard pravi izbor za vas. Ova online slot igra je prelepo izrađen dragulj koji se može pohvaliti beskrajnim posebnim karakteristikama i višestrukim džekpotovima. Zaronite u temu vradžbina i čarobnjaštva, otključajte nagrade i iskusite magiju osvajanja. Ovaj slot sa pet kolutova nudi 30 isplatnih linija. Sa bonus funkcijama poput besplatnih okretaja, skatera, divljih igara i velikog džekpota, ovaj slot će vas garantovano zadržati u igri, i naterati da je odigrate još koji put.

Kreator slot igre Blue Wizard je fenomenalni stvaralac igara Playtech, koji sa ovim svojim slotom, kao i ostalim drugim može biti i te kako ponosan.

Blue Wizard slot je u vodstvu u knjigama slot igrača koji vole žanr fantazije. Zadivljujuća grafika u slotu stvara magičnu atmosferu koja je očaravajuća, i koja privlači ljubitelje fantazije. Zajedno sa grafikom, takođe i razni simboli čini igru zanimljivom. Ovaj slot je pogodan svim igračima, i novim i iskusnim. Takođe, nudi fleksibilnost u pogledu denominacija za klađenje.

Tema

Slot Blue Wizard sadrži fantastičnu temu sa magičnim loptama, čarobljakom plave boje i dvorcima u pozadini. Takođe možete videti planine u pozadini, kao i zelene travnjake. Grafika je fino odrađena. Scena je smeštena u noć sa sjajem ogromnog punog meseca koji osvetljava oblačno nebo. Koluti su postavljeni na tamno plavoj pozadini i oivičeni zlatnim ivicama i sve ima magičan i misteriozan osećaj. Kolutovi zaista izgledaju živo sa sjajem i živošću simbola. Igra ima zvuk koji je retro i futuristički zvuči. To svakako doprinosi neobičnosti. U trenutku kada aktivirate bonus funkciju, izgledaće vam kao da ste došli do kraja runde boksa naspram tome kako zvoni zvono.

Simboli

Mreža pet puta tri ispunjena nizom magičnih ikona od kojih svaka pruža priliku za velike pobede. Kao što bi ime igre sugerisalo, lik čarobnjaka je važan jer se nalazi na poziciji divljeg, tako da se može popuniti drugim simbolima da bi se dobile kombinacije. Lik čarobnjaka ćete lako prepoznati.. Ima dug, plavi ogrtač, sedu dugu bradu kao i magičnu kuglu koja se nalazi između njegovih ruku, tačnije ona lebdi između njih. Naravno, pored čarobnjaka mogu se naći i drugi likovi (simboli) koji su i te kako važni u igri. Jedan od simbola je zamak, koji funkcioniše kao scatter bez obzira na to da li se nalazii na vašoj liniji za pobedu ili ne. Zatim postoji i kugla do kristala, koja je bonus simbol u ovoj igri. Tu je i sova mudrog izgleda, i, naravno, s obzirom da je tematika igre fantazija postoji i knjiga čarolija. Svaki od ovih simbola vam može doneti velike potencijalne pobede. Dvorac je dobrodošao prizor. Možda izgleda bezveze, ali pet od ovih simbola znači da se vaš dobitak povećava 50 puta pred vašim očima.

Što se tiče kristalne kugle, ona daje do 50 puta više do vašeg uloga. Sova vam može dati dobitak od 60 novčića. Osvajanje prstenova znači 25 puta veću igru. Na kraju, knjiga čarolija vam dodeljuje pobedu na vašem ulozi čak 30 puta.

Bonus funkcije

Besplatni okretaji

Ukoliko se desi da osvojite 6 ili više kugli od kristala u osnovnoj igri, osvojićete 3 besplatni okretaji. Dok okrećete role u nadi za velikim dobitkom, simboli kristalnih kugli će stajati u mestu, a ostali će se okretati. Da bi ste osvojili veliki džekpot morate osvojiti svih 15 pozicija na kolutovima sa kuglom.

Džekpot

Kada je u pitanju džekpot funkcija, pokrenuće se tako što morate da osvojite simbol staklene kugle imeđu 6 i 15. Svaka kugla koja se pojaci u okretu koji je pokrenuo funkciju vam omogućava da osvojite novčanu nagradu ili ikonu džekpot zvezdice. Kristalne kugle koje osvojite se drže na jednom mestu i dodeljuju se takva 3 ponavljanja. Ukoliko se bilo koji novi simbol kugle od kristala pojavi u narednom okretu on će biti zadržani stajati u mestu sa prethodnim istim simbolima a ponovni okreti će se resetovati na 3 okretaja iznova. Veliki džekpot će biti isplaćen ukoliko se svi bubnjevi ispune sa simbolim kristale kugle. Kada potrošite sve ponovne okretaje, onu sumu koju ste osvojili dok su trajali okretaji će biti isplaćeni.

Mobilna verzija

Igrači koji vole da vrte kolutove svojih omiljenih slotova dok su u pokretu mogu biti sigurni da je Blue Wizard kompatibilan sa svim mobilnim uređajima, tako da je idealan za desktop ili laptop računar, a pogodan je i za upotrebu sa bilo kojim popularnim mobilnim ili tablet uređajem, te će imati priliku da zavrte role ove slot igre i van svog doma ili obližnje kockarnice.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top