Blue Heart

Igraj Blue Heart besplatno

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

U slot igri Blue Heart možete osvojiti velike nagrade, zatim besplatne okretaje, džekpot bonuse i sve to ukoliko uhvatite lopove koji su opljačkali zlataru i odneli sve dragulje kao i onaj najdragoceniji i čuveni dijamant Plavo srce.

Dijamant Blue Heart je primer retkog dijamanta u boji upravo zbog svoje fantastične nijanse i ogromne veličine. Ima zanimljivu istoriju i intrigantnu prošlost. Mnogi su naslućivali da je kamen došao iz Indije, iz razloga što je tamo pronađeno mnogo dijamanata. Međutim, neki od naučnika veruju da je Plavo srce zaista pronađeno u Južnoj Africi 1908. godine. Više puta se dešavalo da se kamen prodavan, poklanjan i čak ukraden, da bi ga na kraju zlatara Cleef & Arpels kupila, a zatim i rastavila korsaž i pretvorila dijamant u briljantan privezak okružen sa 25 bezbojnih dijamanata. Kasnije je Plavo srce poklonjeno Prirodnjačkom muzeju pri Smitsonijan institutu i ​​trenutno se nalazi u sali geologije, dragulja i minerala.

Euro Games Technologi, proizvođač opreme za igre, je ovaj događaj iskoristio kao ideju za formiranje igre, tačnije iskoristio za kreiranje video slot mašine Blue Heart. Ovaj video slot sa 5 bubnja i 100 isplatnih linija brzo je postao popularan među ljubiteljima kockanja.

Tema i zvučni efekti

S obzirom da je EGT poznat po tome da je majstor za kreiranje slotova sa voćnom temom, tema ove slot igre je veliko iznenađenje. U pozadini možete videti lepu bordu boju, a boja svih simbola dolazi do izražaja i lepo se uklapa u već pomenutu bordu pozadinu.

Što se tiče zvučnih efekata u igri, skroz su slični zvucima iz voćnih slotova ovog proizvođača. Kada zavrtite role čućete identičan zvuk kao u nekim od slotova voćne teme.

Simboli

Dobitnik najvećih nagrada u slot igri Blue Heart bićete ukoliko osvojite dragulje, oni spadaju u simbole koji najviše novca donose. Pored njih tu su i simboli karata za igranje koji nude solidne pobede. Oni su podeljeni tačno po sredini: kraljica i džak plaćaju 5 novčića, 25 novčića i 100 novčića za uparivanje tri, četiri ili pet novčića na vašim bubnjevima respektivno, dok as i kralj nagrađuju igrače sa 5 novčića, 50 novčića i 125 novčića, na osnovu minimalna opklada od 100 novčića.

Kada je reč o draguljima, ljubičasti i žuti dragulji nagrađuju igrače sa 10 novčića, ukoliko osvojite ih osvojite tri na jedoj roli, četiri nagrađuju sa 100 novčića, a linija od pet plaća 200 novčića. Zeleni dragulj će vam doneti 25 novčića za tri, 150 novčića za četiri i 350 novčića za pet simbola. Crveni rubin je možda najupečatljiviji od svih dragulja, a isplaćuje i neke nagrade koje će vas naterati da ponovo odigrate upravo ovaj slot. Ako zavrtite crveni trostruki simbol zaradićete 25 novčića, četvorka plaća 150 novčića, a puna ruka nagrađuje igrače sa veoma lepih i vrednih 400 novčića. Prve dve od glavnih nagrada igre su dva lopova koji kradu dragulje. To su muškarac i žena koji donose isti dobitak kada ih osvojite i to 50 novčića za tri ta simbola, 200 novčića za četiri i 600 novčića za kompletan set.

Bonus funkcije

Kako bi bila što igranija i što posećenija, svaka slot igra ima makar jednu bonus funkciju. Igra Blue Heart ih ima više.

Besplatni okretaji

Funkcija besplatnih okretaja u Blue Heart-u se pokreće pomoću simbola dragulja. Ako osvojite tri ovakvih simbola na kolutove dva, tri i četiri, bićete dobitnik 10 besplatnih okretaja. Simboli ne moraju da slete na aktivnu isplatnu liniju, oni jednostavno moraju da se pojave na tri koluta. Odmah ćete dobiti besplatne okrete na novom setu kolutova. Besplatni obrtaji će biti procenjeni na osnovu opklade koju ste napravili kada su besplatni obrtaji pokrenuti. Tri scatter simbola će takođe rezultirati isplatom od 10 novčića.

Gamble funkcija

Verovatno ste već upoznati sa tim kako funkcioniše ova bonus funkcija, jer se može naći u većini slot igara. Kad god napravite dobitnu kombinaciju sa isplatom od 15 000 ili manje, možete kliknuti na dugme Gamble da biste napravili dodatnu opkladu na svoj dobitak. Istog trenutka ćete biti prebačeni na nov ekran gde ćete videti crvenu i crnu kartu, a vi morate kliknuti na jednu od njih dve. Nasumična karta se izvlači iz špila i ako se njena boja poklapa sa vašom odabranom bojom, vaš dobitak će se udvostručiti. Ako izgubite, gubite celu opkladu.

Džekpot karte

Funkcija Jackpot karti se pokreće nasumično nakon što se okretanje završi i sve dobitne kombinacije budu isplaćene. Fora je da izaberete tri karte od dvanaest, od kojih su sve okrenute licem ka dole. Svaka pogođena karta doprinosi tome da se vaš bonus poveća. Bonus će vam isplatiti kada izvučete tri odgovarajuće karte.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top