Wild Hot 40

Igraj Wild Hot 40 besplatno

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Wild Hot 40 slot igra napravaljena od strane vrhunskog proizvođača igara Fazi, oduševiće vas svojim neobičnim simbolima, i naterati vas da se vratite i zavrtite još koju rolu. Fantastične voćkice su dobile još koji zanimljiv simbol u vidu džokera koji su zajedno u kombinaciji zaista odlični. Ova slot igra ima 40 fiksnih linija, pet kolona u četiri reda.

Simboli

Wild Hot 40 slot igra ima različite simbole, par voćkica ( jagoda, banana, jabuka), par zvončića, nekoliko simbola ikonice na kojima piše “Bar”, crvena sedmica, kojoj se svi raduju takođe je deo kolekcije simbola ovog slota. Što se tiče isplate, njamanje pružaju voćkice, da bi osvojili 2,5 x od vašeg uloga morate dobiti pet istih voćki. Nisu mnogo isplative, ali su zanimljive, posebno iz razloga jer se jabuka i banana retko pojavljuju kao simboli u slotovima, dok sa jagodom nije slučaj. Sledeći koji je po redu po isplati su “Bar” simboli i zvončići. Ukoliko njih osvojite vaš ulog se povećava za pet puta. Kada dobijete crvenu sedmicu, dobijate i najveću isplatu. Ukoliko na isplatnoj liniji osvojite sve sedmice vaš ulog se povećava za neverovatnih deset puta.
Slot igra Wild Hot 40 naravno pored običnim ima i specijalne simbole. Reč je o Džokeru i Scatter simbolu. Kada je reč o džokeru veoma se isplati da se dobije. Zameniće svaki simbol (naravno sem skatera) i učiniće vašu kombinaciju dobitnom. Kada dobijete pet džokera na liniji dobićete vaš ulog puta 25, što je zaista fenomenalno. Džoker je znak u ljubičastoj boji na kojoj piše “Wild”. Kada je u pitanju Scatter simbol, on zaista donosi igračima ogromne dobitke. Dobro je i što simbol ne mora biti na jednoj isplatnoj liniji, već može biti bilo gde na ekranu, na bilo kojoj liniji, kada osvojite pet scattera vaš dobitak će biti neverovatnih 500 puta veći od uloga. Scatter dolazi u vidu zlatne zvezde, zaista lepog izgleda.

Tema

Izgled slot igre Wild Hot 40 će vam držati pažnju zasigurno i na neki način ulepšati igranje same igre. Sama grafika je fenomenalna. Sama reč “Hot” u naslovu igre vam govori da je u pitanju vatrena tema. Iznad dela ekrana gde se odvija igra stoji naziv “Wild Hot 40” koji je sav u plamenu, a okolo svuda su varnice koje nasumično izleću okolo i dovode uzbuđenje koje prati igru na viši nivo. Pozadina je u narandžastoj boji kako bi lepo izgledala sa varnicama i vatrom. Ispod se nalazi tabela sa stanjem novca koji imate na računu, stanjem uloga, koji možete povećavati ili smanjivati po želji, broju fiksnih linija, visini uloga po liniji, i stanjem džekpota igre. Imate i opciju za autoplay, koju možete uključiti i na taj način olakšati sebi igru u smislu što ne morate da stalno iznova pritiskate dugme za plej već će se role automatski pokretati, a vi ćete namestiti koliko puta će to biti.
Kada su u pitanju zvuci, zvuk tokom igre je klasičan, tih, prijatan za uši, ali kada formirate dobitnu liniju u dobijete novac, zvuk se poveća tako da ste još pod većim utiskom dobitka.

Bonus funkcije

Kada je reč o bonus funkcijama, to je ono što igrače uglavnom najviše interesuje. U slot igri Wild Hot 40 postoji funkcija kockanja ( u igri stoji dugme “Gamble”) koja vam omogućava da svoj dobitak udvostručite u roku od jedne sekunde. To možete učiniti tako što ćete nakon dobije runde kliknuti na “Gamble” i kada se pojave crvena i crna karta odlučiti se za jednu od te dve. Kada se odlučite špil će se mešati i na vašem ekranu će se menjati crvena i crna karta, prilikom izbora zaustaviće se mešanje, ako se zaustavi na karti koju ste izabrali vaš dobitak će biti duplo veći, ali ukoliko se zaustavi na karti suprotno od one koju ste izabrali gubite dobitak. Ukoliko dobijete možete nastaviti sa ovom funkcijom nekoliko puta za redom, sve dok vam donosi dobitak. Wild Hot 40 ima tri sjajna progresivna džekpota. Reč je o dijamantskom, platinastom i zlatnom džekpotu. Jedini uslov za učešće u dobijanje džekpota je igranje igre, svaki novi okret je šansa da dobijete neki od džekpota. Spadaju u sjajne dodatne šanse za dobar dobitak.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top