Burning Hot

Igraj Burning Hot besplatno

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Nije bilo provajdera video slotova koji ne bi stvarao igre sa voćnim temama. Ova radnja je klasična i vodi do širom otvorenih vrata kazina u Las Vegasu sa starinskim banditima koji koriste simbole voća i sedmice. Od tada se mnogo toga promenilo, posebno u proizvodnji visokokvalitetnih video slotova. Kompanija EGT (Euro Games Technologi) proizvela je još jedan fascinantni video slot za voće pod nazivom Burning Hot slot. Tema o voću je stara, ali je njen proces mnogo atraktivniji i lakši za upravljanje. Burning Hot je klasična slot mašina koja je prepuna skatera, divljih i višestrukih dobitaka. Takođe, slot za RTP od 96,45% , moramo reći da ljubav prema Burning Hot -u od strane bugarskog provajdera raste. Grafika nije iz ovog sveta, ali savršeno radi sa vibracijom, temom i klasičnim osećajem koji Burning Hot emituje. Kazino slot se takođe smatra džekpot slotom, čineći deo povezanih džekpotova koje EGT pojačava, pa je sletanje džekpota uvek mogućnost.

Simboli

Suštinski deo akcije u Burning Hot-u su simboli igre. Svaki dobitak i ishod runde zavise od toga kako se ređaju simboli a samim tim i kombinacije. U simbole spadaju različite vrse voća (trešnje, limun, lubenice, narandže, lubenice i drugo), crvena sedmica, zlatno zvono i druge. Detelina sa četiti lista spada u Wild simbol koji kako bi pomogao igračima u stvaranju dobitne kombinacije menja bilo koje druge simbole. Raspršujući simboli su dolar i zvezda, koji takođe pomažu u što većim dobicima.

Bonus funkcije

Igrači koji su već igrali ovu igru već znaju da Burning Hot ima dve bonus funkcije.
Kockanje – Pomoću ove igre možete udvostručiti svoj bonus, osvojen pomoću zadnje dobitne kombinacije. Posle dobitne igre možete izabrate da se kockate tako što ćete izabrati između crne ili crvene karte. One stoje licem na dole. Šanse za dobitak su 50/50. Moramo napomenuti da ukoliko ne pogodite boju gubite sav dobitak poslednje dobitne igre.
Druga bonus funkcija je više zastupljena, ali ništa manje zabavna i uzbudljiva. Ova funkcija se sama aktivira, kad god ona hoće, ne možete je sami aktivirati kad vi hoćete. Takođe se povezuje sa odelima za karte za igru koji su prikazani na vrhu rola, svaki sa odgovarajućim brojem koji se neprestano povećava kako se igra nastavlja na glavnom kolutu. Svako odelo za karte je nivo na ovoj bonus karti Jackpot Cards, pri čemu su klubovi na prvom nivou, dijamanti na drugom nivou, srca na trećem nivou i lopate na četvrtom nivou. Kada se igra pokrene, pojaviće se 12 karti licem okrenute na dole. Slučajnim odabirom morate izvući 3 iste karte. Igrač tada osvaja iznos pored odela za karte za igru, budući da se nalazi na vrhu role u ​​trenutku kada se spoji treća uzastopna karta. Koliki je dobitak zavisi od toga koliko ste sreće imali i koliko ste karti pogodili.

Tema

Nakon što ste započeli igru, videćete velike kolute na zelenoj podlozi. EGT nudi svoj tradicionalni stil igre, pa ne očekujte složene algoritme i pravila. Sa obe strane, postoje pokazatelji isplatnih linija koji su fiksni. Interfejs je ispunjen jarkim bojama i simbolima napravljenim pomoću besplatne grafike za 3d slotove .
Dugmad za podešavanje nalaze se pri dnu. Pre nego što započnete centrifugiranje, posetite odeljak Info. Njegove stranice su posvećene pravilima, aktivnim simbolima i strukturi Burning Hot online slota. Vratite se na glavni ekran da biste postavili opkladu klikom na dugme odgovarajuće vrednosti: 5 USD, 10 USD, 25 USD, 50 USD ili 100 USD. Dugme Spin služi za pojedinačne rotacije, dok Autoplai pokreće niz automatskih okretaja kako biste se opustili. Da biste kontrolisali igru, pripazite na dva prozora koji prikazuju vaše trenutno stanje i dobitke. Ako želite, možete omogućiti režim celog ekrana pomoću odgovarajućeg dugmeta.


Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top