Book of Ra

Igraj Book of Ra besplatno

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Slot igra Book of Ra nastala je davne 2005. godine. Proizveo je jedan od najboljih proizvođača igara-Novomatic. S obzirom da Book of Ra postoji već dugi niz godina svaki ljubitelj slotova zna za ovu igru, ili mu je među omiljenim. Ovaj slot je sa egipatskom tematikom, igrajući ga imate priliku da uronite u zlatnu, tamnu grobnicu.
Mnogim igračima je Book of Ra favorit među slot igrama, posebno iz razloga jer ste u prilici da osvojite velike isplate a tu su i veliki bonusi. Visina opklade se kreće od 0,002 do 5 po liniji. Takođe činjenica da možete osvojiti progresivni džekpot će vas dodatno naterati da volite ovu igru.
S obzirom da se ova igra fokusira na misiju slavnog istraživača u starom Egiptu, sigurno će vam i te kako biti zanimljiva.
Book of Ra, koji je posebno popularan kod Evropljana, sadrži više posebnih karakteristika koje pokreće sam simbol Book of Ra. Karakteristike uključuju Wild Spins, Free Spins, Bonus Games i Scatter Simbols i to je ono što igru čini izuzetno popularnom kod kockara. Minimalne i maksimalne opklade za ovu igru kreću se od 0,02 do 5,00 evra po liniji što je čini izuzetno raznovrsnom u smislu klađenja. Pored toga važno je reći da igra sadrži x2 multiplikatore i 95% RTP stop, što je čini još boljim izborom u kolekciji slot igara.
Book of Ra nije samo slot mašina. Novamatic , koji stoji iza toga, razvio je veliki broj sledbenika ove izuzetno popularne igre. Možda ćete naići na varijante kao što su Book of Ra Deluxe, Book of Ra 6 Deluxe i Fixed Book of Ra Deluxe sve igre na istu egipatsku temu. Sve igre su veoma slične arkadama i to je zato što su prvenstveno razvijene za arkade i kockarnice.

Simboli

Postoji nekoliko tematskih simbola koji donose dobitak onima koji su dovoljno srećni i strpljivi da potraže drevno engigijsko blago. Simboli koju su najniže plaćeni dolaze u vidu karti od 10-ih do Asova i ukoliko dobijete najmanje 3 istih slika na liniji koja isplaćuje, to znači da ste osvojili.
Book of Ra sadrži četiri tematska simbola , a to su skarabej, zlatna statua, sarkofag i Istraživač. Da bi dobili isplatu, morate postaviti najmanje 2. Pošto su linije podesive, igrači mogu aktivirati kolistih slika na neku od linija koja isplaćuje. Najuzbudljiviji simbol je Book of Ra, koji ima nekoliko funkcija u igri. To je takozvani divlji simbol i može zameniti bilo koji drugi simbol u dobitnoj kombinaciji. U isto vreme, to je i Scatter simbol i plaća 2, 20 ili 200 novčića kada igrači slete sa 3, 4 ili 5 knjiga bilo gde na rolama. Osim posebne ikone Book of Ra, svi simboli plaćaju se s leva na desno , počevši od krajnjeg levog koluta.
Simboli novčića mogu se smatrati posebnim jer pokreću posebnu karakteristiku u igri. Morate dobiti 6 simbola novčića da biste pokrenuli funkciju zaključavanja i okretanja u igri. Kada aktivirate ovu funkciju, imaćete priliku da osvojite jedan od 4 različita džekpota u igri. Ovo su džekpotovi Mini, Minor, Major i Grand. Kada se ova funkcija aktivira, sa sobom donosi 3 besplatne igre tako da možete pronaći sledeći simbol novčića.

Grafika

Book of Ra ima drevnu egipatsku temu i dizajniran je sa puno zlatnih nijansi. Kao i bilo koju drugu egipatsku slot igru, igrači kao simbole mogu očekivati faraone, skarabeje, Book of Ra i istraživače. Centralni deo igre zauzimaju koluti, a opcije koje koriste igrači se nalaze ispod. Tu možete naći podežavanje iznosa opklade, i podesiti da li želite opciju autopleja ili ipak redovno okretanje, koje pokrećete sami. Putem opcije plejera možete podesiti video i audio postavke igre.
Grafički nije tako oštar kao noviji slotovi, ima osećaj zasnovan na kopnu koji dodaje šarm i privlačnost. Što se tiče zvučnih efekta zvuk je original sa kopnenih mašina koje ćete ili voleti ili mrzeti.

Bonus funkcije

Kockanje

Funkcija kockanja je proces izbora u dva koraka. Prvo morate izabrati crne ili crvene kartone i sačekati da vidite koja je boja okrenuta. Tada možete prokockati svoj dobitak do pet puta kako biste imali priliku osvojiti čak 5 puta veću originalnu nagradu. U slučaju da sreća nije na vašoj strani ostajete bez dela novca koji ste uložili u kockanje. To je pojednostavljena bonus igra.

Besplatni okretaji

Ikone Book of Ra pokreću rundu besplatnih igara, koje se mogu ponovo pokretati neograničeno dugo. Pod uslovom da tokom igranja dobijete tri ili više divljih simbola bilo gde na valjcima, aktiviraćete funkciju besplatnih okretanja. Ovaj krug se sastoji od 10 besplatnih okretaja, koji se automatski igraju prema trenutnoj veličini opklade i broju aktiviranih linija. Na početku runde besplatnih igara, jedan od regularnih simbola nasumično je izabran iz Knjige Ra – postaje poseban proširujući simbol za vreme trajanja besplatnih okretanja. Ovaj poseban simbol se plaća kao Scatter i proširuje se na najviše 3 pozicije na kolutu . Ako igrači uspeju da dobiju još 3 Scatter simbola tokom runde besplatnih igara, oni pokreću još 10 besplatnih okretaja. Ne postoji ograničenje koliko puta se bonus funkcija može aktivirati zaredom.

Mobilna verzija

Slot Book of Ra je verovatno jedno od najpopularnijih izdanja kompanije Novomatic. Zato ima smisla da ga možete igrati na stonom računaru, tabletu ili mobilnom telefonu. Takođe, možete igrati u demo režimu besplatno ili za pravi novac bilo gde i bilo kada. Igra izgleda potpuno isto na desktopu i mobilnom uređaju, sa svim funkcijama. Bez obzira da li izaberete kazino koji ima mobilnu aplikaciju ili je dostupan u režimu Instant Play-a, možete se radovati igranju Book of Ra kad kod vi to želite.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top