Great Adventure

Igraj Great Adventure besplatno

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Ukoliko ste ljubitelji avantura i ukoliko volite adrenalin, ovo je prava slot igra za vas. Kako kaže samo ime igre, odvešće vas u avanture do Egipta, i do piramida, u potrazi za blagom. Slot igru Great Adventure napravio je provajder EGT, za koga svi znamo, i svedoci smo njegovog uspešnog rada kada je proizvodnja slotova u pitanju. Drevna egipatska mesta obiluju simbolima koji se mogu pokazati misterioznim i pokazati neočekivane karakteristike na mreži. Bog Ra je glavno stvorenje koje vlada tim fantastičnim mestom u davna vremena. Maska Ra će vas sigurno učiniti ispunjenim uzbuđenjima, a skarabeje će se takođe pokazati jezivim dok vidite njihove simbole u ​​slobodnoj igri. Zajedno sa drevnim simbolima, tu su i moderni, jer su avanturisti ovde, u Great Adventure igri, dolazi iz modernog sveta. Pridružite se muškarcu i ženi koji istražuju drevnu zemlju i traže blago. Ne samo da ćete se zabaviti već imate šansu i da osvojite nagrade.

Tema

Izuzetno dobro odrađena tema će vam držati pažnju. Pozadina igre je mapa, a preovlađuju braon i zlatna boja, koje boje su i pesak, piramide, prašina, kako bi što realnije doživeli Egipat, i kako bi imali osećaj da ste zaista tamo.

Igra ima 5 kolutova, i 3 reda, svaki kolut čini traka od papirne trske sa hijeroglifima. Ono što je posebno zanimljivo u Great Adventure slotu je to što sadrži par veoma zanimljivih animacija. Naprimer mođete videti damu koja miriše ružu, zatim kad god osvojite dobitnu kombinaciju avanturista spušta svoj šešir kao znak da vam čestita na uspehu.

Što se tiče zvučnih efekta, u trenutku poretanja kolutova možete čuti neke jednostavne kratke zvukove.

Simboli

Ova EGT slot mašina ima zanimljive simbole koji nude veliki uspeh. U igri postoje brojni normalni simboli koji se ponašaju kao simboli divljeg zlata. U ovoj rundi je čak uključeno i besplatno okretanje. Funkcija statue se primenjuje kada najmanje 3 simbola dnevnika stignu na kolutove. Igra je zaista energična i ima tereta da ponudi igračima, Great Adventure slot sa 96,44% RTP-a.

Kao i tema, simboli su verni imenu samom nazivu igre, te možete videti simbole u vidu drvenih hijeroglifa, Skarajber buba, maske Ra, atraktivne Patron i simbol tajnog dnevnika. Ukoliko osvojite hijeroglif možete osvojiti do 3000 novčića. Simboli Bube i maske Ra vam mogu doneti do 6000 novčića, a najviše možete osvojiti ukoliko vam se padne Tajni dnevnik koji donosi do 25000 novčića, sem što daje dosta novca, Tajni dnevnik ima mogućnost menjanja drugih simbola, pa na taj način lakše možete doći do formiranja dobitne kombinacije.

Bonus funkcije

Besplatni okretaji

Great Adventure će vas nagraditi rundom besplatnih okretaja ukoliko se na isplatnoj liniji nađu najmanje tri simbola knjige mape. Kada se to desi odvešće vas do egipatske stare grobnice gde vas čekaju pet statua. Vi morate da izaberete jednu od njih, i na taj način dobijete do tri divlja simbola bonusa i do deset besplatnnih okretaja. Karakteristike slota uključuju bonuse za besplatne okrete, divlje simbole (poznate kao zamenski simboli), scatter simbole (izuzetne simbole koji su redovno povezani sa nekim značajnim kapacitetom unutar instrumenta slota koji ne zahtevaju da budu unutar mešavine koja je potrebno za pobednika). Možete osvojiti više od ovih statua ako se još jednom pojave najmanje tri simbola vodiča. Zlatni simboli mogu zameniti standardne simbole tokom runde besplatnih okretaja. Uspeh iz bonus funkcije će se odigrati nakon primarnog bonusa. Svi besplatni okreti će se desiti na sličnoj liniji i sumi opklada kao i opklada koja je aktivirala bonus funkciju.

Gamble

Alternativno, možete isprobati svoju šansu sa funkcijom kockanja. Pogodite crvenu ili crnu boju nasumične karte. Ako je vaš odgovor tačan, dobićete do dupli broj novčića. Ako vam se svidela ova igra, ne propustite priliku da igrate druge besplatne top bonus slotove koje je kreirao EGT.

Besplatna verzija

Besplatna verzija za sjajne avanturističke slot mašine je dostupna za one koji žele da vežbaju kako da igraju bez rizika za svoj novac. Ova mogućnost vam takođe pruža priliku da vidite da li vam se igra sviđa u smislu estetike, grafike, bonusa i sve to besplatno. Kada zavrtite kolutove i vidite kako igra funkcioniše možete se odlučiti hoćete li je u nastavku igrati za pravi novac.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top