Flaming Hot

Igraj Flaming Hot besplatno

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Flaming Hot je jedna od veoma poznatih slot igara. Njen proizvođač je kompanija EGT (Euro Games Tehnology). Sastoji se od voćne teme, koju uglavnom svi vole. Dizajnirana je od 5×4 koluta, i ima 40 isplativih linija. Igra Flaming Hot može isplatiti čak 1000x od vašeg uloga. Sadrži Wild simbole, raspršivače, takođe se mogu naći besplatni okretaji i druge funkcije. RTP (Povratak igraču) za Flaming Hot je 95,53%. Ova isplata je dobra i smatra se prosečnom za onlajn slot. Teoretski, to znači da bi na svakih 100 € stavljenih u igru očekivana isplata bila 95,53 €. Međutim, RTP se računa na milione okretaja, što znači da je izlaz za svaki spin uvek slučajan.

Simboli

Nema potrebe ni sumnjati u grafiku kompanije EGT. Posvećena je i zadovoljava igrače u svakom smislu pa i u ovom. U sot igri Flaming Hot grafika je moderna, animacije su izuzetne. Na rolama se nalazi niz raznih, sočnih voćki. Neke od njih su trešnje, grožđe, dinje, banane, pomorandže, jabuke, limun i druge. Ove voćkice predstavljaju simbole sa malim i srednjim vrednostima. Osim sočnog voća možete naići i na srećnu sedmicu i zlatnu polugu. Simbol koji donosi sreću i koji predstavalja bonus je dviljina, a postoji i simbol Wild, a inače je to znak dolara. On je takođe i rasprštivi simbol. Ukoliko vam se na rolama nađe neki od ova dva znaka dobiće te fantastične unosne isplate.

Kako igrati

Da biste igrali Flaming Hot slot besplatno ili za pravi novac, prva stvar koju morate da uradite je da odlučite koliko kredita želite da uložite za svaku liniju. Nakon što ovo učinite, morate da izaberete između pet različitih dugmadi koji predstavljaju ukupan ulog. Ova dugmad su i dugmad za okretanje. Automat ima 40 linija i radi na kovanicama, a ne na valuti. Različiti tasteri za ukupan ulog znače da možete uložiti do pet novčića po liniji. Ako odaberete jedan kredit, najniža opklada je 40, što znači da ulažete jedan novčić za svaku od 40 isplatnih linija. Najviši je 800 novčića, što znači da se kladite na novčiće po liniji puta 40 redova. Ako odaberete tri kredita, maksimum na koji možete da se kladite je 2.400 novčića (tri kredita x pet novčića po liniji x 40 redova = 2.400).

Bonus funkcije

Iako u slot mašini Flaming Hot nema fantastičnih bonus funkcija koje možete aktivirati, one uključuju standardni način kockanja i njihovu slučajnu džekpot karticu koja vam može zapaliti role i rezultirati velikim dobitcima. Funkcija kockanja vam omogućava da udvostručite svoj novac i može se koristiti nakon bilo koje dobitne kombinacije koja vredi manje od 35x vašeg uloga. Jednostavno kliknete na crveno ili crno dugme i kad god to učinite, karta za igru će prestati da treperi između boja. Ako kliknete na boju koja se zaustavlja, udvostručujete svoj novac, ali ako grešite, gubite vaš dobitak. Koluti takođe besne sa gorućim vrućim dobicima kada aktivirate funkciju slučajnih džekpot karata. U ovoj funkciji vam je predstavljeno dvanaest karata za igru sa tri srca, tri dijamanta, tri kluba i tri pika. Vaš zadatak je jednostavno da nastavite sa biranjem karata sve dok ne podudarate tri iste boje – osvajajući odgovarajući džekpot koji je vidljiv iznad rola. Na Flaming Hot-u simbol Wilds može se pojaviti samo na kolutima 2, 3 i 4. Može da zameni bilo koji drugi simbol, osim Scattera. Scatter je veoma dobar i koristan simbol. Ovaj zlatni znak dolara pomnožiće linijsku opkladu sa ogromnih 20000x kada se njih 5 pojavi na ekranu, u bilo kojoj poziciji.

Besplatna verzija

Ukoliko ste nov igrač a želite da isprobate Flaming Hot možete to uraditi bez ulaganja novca, tačnije besplatno. Kada kliknete na naslov igre odmah će vam se ponuditi da isprobate besplatnu verziju. Na ovaj način možete da vidite kako funkcioniše sama igra, a pored toga možete videte izgled, šanse za bonuse, itd. Ova besplatna igra na automatima zasnovana na jasnom okviru, lako je razumeti pravila i dobiti isplate čak i sa malim iznosima uloga.

Mobilna verzija

Ukoliko se interesujete za onlajn slot mašine, sigurno ćete ime ove slot igre naći na različitim mobilnim aplikacijama ili sajtovima kazina. Za zabavu se može igrati na bilo kom pametnom telefonu ili tabletu. Kada se aplikacija otvori u pregledaču za mobilne uređaje, lako se učitava, a funkcije se prikazuju. Tako da ukoliko niste u mogućnosti da svoju omiljenu igru igrate na vašem računaru iz vašeg doma imate priliku da to uradite bilo gde sa mobilnog uređaja, ber ikakvih nedostataka u odnosu na desktop verziju.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top