20 Burning Hot

Igraj 20 Burning Hot besplatno

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Softverska platforma EGT je proizvela mnoge poznate i dobre slot igre. Među njima se nalazi i 20 Burning Hot slot. Ova igra spada u stare, retro igre, koje su izlazile među prvima. Dosta igrača vole upravo takve slotove, te je 20 Burning Hot slot i te kako popularan među ljubiteljima slotova. Ono što ga čini zanimljivo jesu simboli, dizajn i tradicionalna mehanika igre. Sadrži 5 kolutova u tri reda.
Ukoliko vam naziv slota zvuči poznato, to je zato što je ovo unapređena vrezija nekadašnjeg slota pod nazivom Burning Hot. Prethodnik je imao 5 isplative linije, dok sadašnja verzija ima 20, po čemu i nosi naziv 20 Burning Hot.

Tema i simboli

Ukoliko se sećate prethodne verzije igre, onda znate kakvi su simboli i kakva je tema ovog slota. To je zato što proizvođač nije menjao ništa što se toga tiče. Tema predstavlja stari, retro, voćni slot.
Pozadina je zeleno crne boje, a simboli koji su lepih izraženih boja lepo prijanjaju na nju. Grafika je, s druge strane, odlično prikazana i omogućava igračima da učitavaju i igraju igru bez ikakvih poteškoća. Ne morate da preuzimate nikakav softver da biste uživali u ovoj igrici jer je možete igrati direktno sa svog veb pretraživača. Ako tražite slot sa niskom varijansom, onda je 20 Burning Hot igra koju možete izabrati. Dodeljivaće se redovna isplata između okretaja, ali morate biti strpljivi za velike pobede.

Od simbola se mogu naći trešnje, šljive, narandže, limun, grožđe, lubenice, zvona i crvena sedmica. Ima 2 scatter simbola i oni su predstavljeni kao znak dolara i ljubičasta zvezda. Najvažniji simbol u igri jeste Wild simbol. On je u igri u vidu deteline sa četiri lista, i osim scatter simbola može menjati bilo koji drugi. Lubenice i grožđe plaćaju 25x vaš ulog, zvona plaćaju 10x uloga, a trešnje, limun, pomorandže i šljive plaćaju 5x vaš ulog kada uparite pet istih. Za rasipanje ljubičastih zvezda, potrebno je samo da uparite tri da biste ostvarili 20 puta veći dobitak od svog uloga.

Kao kod većina onlajn slotova, i kod 20 Burning Hot igre dobitna kombinacija može biti samo ukoliko prvi simbol u nizu (najmanje 3 ista simbola) bude skroz od početka leve strane, i ide ka desnoj. Desiće se izuzetak ukoliko osvojite crvenu sedmicu za koju je potrebno samo da uparite dva ili više simbola da biste osvojili pobedu. Što se tiče kontrolne table, vrednosti vašeg uloga su smeštene ispod mreže pored okvira ‘Poslednja pobeda’ u kome se navodi vrednost vašeg poslednjeg dobitnog, ikone za automatsku reprodukciju, kartice sa zvučnim efektima i menija tabele isplata.

Bonus funkcije

Od bonus funkcija 20 Burning Hot slot vam pruža opciju “Gamble” i džekpot. Ukoliko se pitate da li igra sadrži bonus u vidu besplatnih spinova, nažalost odgovor je odričan. To je mala mana 20 Burning Hot slota jer svaki igrač voli da osvoji besplatne spinove, i na taj način, ne ulagajući svoj novac, osvaja isti.

Pomoću Gamble bonus funkcije možete osvojiti veći novac ukoliko vas posluži sreća. Dakle, možete udvostručiti dobitak jednog spina ukoliko pogodite koja karta će se izvući nakon neprekidnog mešanja špila. U opticaju su crvena i crna boja karte. Ako je sreća na vašoj strani zaustaviće se boja na koju ste kliknuli, i samim tim osvojićete dupli dobitak. Ako pak niste srećne ruke i karta se zaustavi na suprotnu boju od vaše, gubite novac. Dobro je što ne gubite sav vaš novac već poslednji dobitak, te se možete igrati i dalje sa preostalim novcem.

Tu je i nasumično aktiviran Jackpot Cards Mistery bonus koji ima 4 nivoa. Svaka boja karata je različitog nivoa, a indikatori su postavljeni iznad kolutova. Tref je 1. nivo, Dijamant je 2., Heart je 3. i Pik je 4.. Jednom kada se ova funkcija aktivira, moći ćete da birate karte od 12 okrenute nadole dok ne otkrijete 3 odgovarajuća odela. Kada prikupite 3 meča, biće dodeljena odgovarajuća nagrada.


Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top