100 Super Hot

Igraj 100 Super Hot besplatno

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Slot igra koja je idealna kako za početnike tako i za iskusne igrače jeste upravo igra 100 Super Hot slot. Broj 100 u nazivu predstavlja broj isplatnih linija. Slot igru 100 Super Hot je kreirao poznati svetski provajder igara EGT. Tema je voćna, što znači da su i simboli voće, koje se lepo ističe na ekranu obzirom da je uokviren svetlom bojom, a pozadina je tamne. Izgled ove igre praktikuje retro stil koji mnogi igrači rado biraju.

Tema i simboli

100 Super Hot igra ima klasičnu voćnu temu. Jednostavna je, bez dodatnih animacija. Boje su lepo izražene i lake za gledati. Tema će vam vratiti retro osećaj. Sam dizajn je dosta bolji od prethodnih verzija. Što se zvuka tiče, klasičan je. Ova slot igra podržava standardan zvuk zavrtenih rola i zvuk dobitka. Mnogi igrači ni ne obraćaju pažnju da li igra uopšte sadrži bilo kakav zvuk, ali definitivno je da ušima prija da dobici budu naglašeni tako što ih prati neki zvuk.

Simboli su uokvireni belom bojom. Od simbola možete videti razne vrste voća. Tu spadaju: Limun, trešnje, lubenice, grožđe i narandže. Posebne karakteristike u 100 Super Hot uključuju srećna sedmica i divlji simbol koji se pojavljuje na bilo kom kolutu koji deluje kao zamena za bilo koji simbol osim simbola raspršene zvezde. Ovaj simbol može da formira dobitne linije isplate sa 3, 4 ili 5 koji vam dodeljuje do 200, 2.000 ili 5.000 novčića. Rasprštena zvezda predstavalja scatter simbol, koji može da vam donese 2500, 10000 ili 250000 novčića.

Maksimalni broj simbola (5) na isplatnoj liniji će vam doneti:

5 Scatters simbola – 500x ulog
5 Wilds simbola – 10x ulog
5 simbola Grožđa – 4x ulog
5 simbola lubenice ili šljive – 2x ulog
5 simbola koje predstavlja limun, narandža ili trešnja – 1x ulog.

Kontrolna tabla

Tabela za brzo klađenje : izaberite željeni iznos opklade pomoću simbola “+” i “-” i bubnjevi će početi da se okreću.

Krediti : mali klizač će se pojaviti, omogućavajući vam da odaberete broj kredita po liniji da povećate svoju opkladu.

Automatska igra: pomaže igračima da vrte kolutove bez prekida. Kolutovi će nastaviti da se okreću sve dok ponovo ne kliknete na dugme „Autoplay“ i na taj način zaustavite okretanje.

Kockanje : omogućeno je nakon formiranja dobitne kombinacije i koristi se za pokretanje funkcije kockanja (Pisaćemo u delu bonus funkcija više o tome).

Bonus funkcije

Iako igra deluje prilično jednostavna u svojoj mehanici i dizajnu, postoje stvari koje čine da ne deluje baš tako. Nekoliko zanimljivih karakteristika koje čine 100 Super Hot dostojnim dodatkom „Hot“ seriji igara će vam promeniti mišljenje.

100 Super Hot slot igra ima 2 bonus funkcije. Funkciju Gamble i funkciju Jackpot Cards Mistery.
Funkcija kockanja vam daje priliku da udvostručite svoje dobitke. Kliknite na dugme “Gamble” posle bilo kog spina koji vam je bio dobitan. Pogodite tačnu boju karte (crvena ili crna) i vaš dobitak će se udvostručiti. Ukoliko pogodite pogrešno gubite svoj dobitak. Važno je napomenuti da se ne kockate na sav saldo sa računa već sa dobitkom koji ste osvojili poslednjom okrenutom rolom.

Jackpot Cards Mistery” Bonus je misteriozni, nepredvidivi progresivni džekpot na četiri nivoa koji se može nasumično pokrenuti u bilo kom trenutku tokom regularnog toka igre. Dobijate 12 karata koje su okrenute na dole, ako uparite 3 simbola karte otvarajući ih i spajanjem 3 iste (tref, dijamanti, srca i pik), osvajate progresivni džekpot za taj simbol koji ste pogodili. Progresivne oznake za svaki simbol se u svakom trenutku igre mogu videti iznad kolutova. Aktiviranje misteriozne kartice Jackpot Cards automatski garantuje jedan od misterioznih džekpot pobeda. Imajte na umu da je 1 kredit jednak 0,01 novčića. Dakle, klađenje na 100 kredita je ekvivalentno klađenju na 1 novčić. Opcije opklade počinju od 1 novčića i maksimalno do 15 novčića. Ovo zavisi od toga koliko je ograničenje, kooje inače postavlja sam kazino.

Mali minus 100 Super Hot slot igre je to što ne postoji bonus funkcija u vidu besplatnih okretaja. Generalno EGT ne praktikuje taj vid bonusa u svojim igrama.Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top