Twinkling Hot 40

Igraj Twinkling Hot 40 besplatno

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Ukoliko ste ljubitelj klasičnih simbola i retro melodija, slot mašina Twinkling Hot 40 je za upravo slot vas. Ova veličanstvena online kazino igra koju je dizajnirao Fazi učiniće da ponovo doživite arkadno iskustvo. Svojom intuitivnom i zabavnom mehanikom sigurni smo da će vas osvojiti od trenutka kada počnete da vrtite rolne. Twinkling Hot 40 ima 5 rola i 40 isplatnih linija. Višnje, pomorandža, limun, šljiva, grožđe, srećna crvena sedmica i lubenica su pobednički simboli u ovom onlajn slot aparatu.
Bez obzira da li ste tek počeli sa online slot igricama ili ste veteran platforme, verovatno ćete uživati u Twinkling Hot 40. Takođe imate mogućnost besplatnog vežbanja uz demo verziju koju pruža ovaj slot.

Simboli

S obzirom da se radi o voćnoj slot igri, logično je i da su njeni simboli voćkice. Tačnije u Twinkling Hot 40 igri možete videti sibole koje predstavljaju šljive, trešnje, limun, pomorandže, grožđe i dinje. Ove voćkice spadaju u obične simbole, dok od specijlanih možete videti crvenu sedmicu i zlatne zvezde. Najviše isplaćuje dinja, zatim grožđe, šljiva, pomorandža, limun i najmanje isplativa trešnja. Što se tiče crvene sedmice morate osvojiti tri identična simbola. Zlatna zvezda deluje kao Scatter simbol , što znači da možete stvoriti dobitnu kombinaciju sa tri ili više identičnih simbola bilo gde na valjcima. U igri postoji i misteriozni progresivni džekpot koji se dodeljuje na potpuno slučajan način.
Opklade variraju od 0,20 do 100 po liniji – ove opklade se razlikuju od kazina do kazina koristeći različite valute naravno. Dugme za opkladu kontroliše vašu opkladu. Najveći dobitak po liniji sa pet odgovarajućih simbola plaća x5000 za vašu linijsku opkladu. Svi dobici u tabeli isplata prikazani su kao višekratnici opklade na svakoj dobitnoj liniji.

Tabela isplata

Pet crvenih 7 = x5000
Četiri crvenih 7 = x1000
Tri crvene 7 = x100
Pet zvezdica/Raspršeno = x2000
Četiri zvezdice/Raspršeno = x500
Tri zvezdice/Raspršeno = 80
Pet dinja/Grožđe = 500
Četiri dinje/Grožđe = 200
Tri dinje/Grožđe = 50
Pet šljiva /Narandže/Limun = 200
Četiri šljive/pomorandže/limuni = 50
Tri šljive/pomorandže/limunovi = 20
Pet trešanja = 200
Četiri trešnje = 50
Tri trešnje = 20
Dve trešnje = 5

Tema

Svi igrači koji uživaju u nekadašnjim temama slot igara će uživati u Twinkling Hot 40 slotu. Grafika je odlična a tema je retro voćni slot. Pozadina je crvene boje, a simboli su tamnih boja, sve lepo prijanja očima nema odstupanja boja koje bi dovelo do neprijatnosti ili bola u očima za vreme igre.
Iako su pobjedničke animacije glatke, može potrajati dok se označi više dobitnih redova. Možete ih preskočiti pritiskom na dugme spin – vaš dobitak će se automatski priznati. Neki igrači će, međutim, možda uživati u činjenici da možete videti tačno gde su vaše dobitne kombinacije pale na kolutove.

Bonus funkcije

Progresivni džekpot

Da li želite da osvojite velike pobede? Džekpot počinje sa fiksne osnove i povećava se u koracima sa svakom opkladom malo po malo. Na početku svakog okretanja osnovne igre, određeni procenat opklade će biti usmeren na džekpot, zatim se prirasti povećavaju i misteriozni džekpot može biti nasumično dodeljen, ukoliko ste srećne ruke biće vaš. Šansa za postizanje progresivnog džekpota raste sa iznosom koji se ulaže po okretu. Trenutak osvajanja džekpota se nasumično bira na osnovu jednake podele između početne vrednosti i najvećeg mogućeg džekpota.

Gamble

Kada dobijete dobitnu kombinaciju, aktivira se režim ‘Gamble’ pomoću kojeg možete udvostručiti dobitak sa verovatnoćom 50:50. Poslednja faza igre je izuzetak: ako je maksimalni dobitak manji od dvostruke pobede u poslednjoj fazi igre u režimu rizika, šanse za pobedu se povećavaju u korist igrača u odnosu na maksimalnu pobedu.

Zaključak

Preporučili bi smo vam Twinkling Hot slot igru jer smatramo da je sasvim dobra. Podrazumeva se da Fazi radi i te kako dobre igre, kao što je i ova. Retro fazon će vas vratiti u neko prošlo vreme, i uživaćete u voćnim simbolima koji nude dobre isplate. Grafika je dobra. Postoji demo verzija pomoću koje možete igrati besplatno pre nego što uložite pravi novac, i na taj način se uverite da vam se igra svidja ili ne. Srećno!

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top