Sizzling Hot

Igraj Sizzling Hot besplatno

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Klasična, arkdna slot igra, koja se pokazala kao veoma popularna među igračima, Sizzling Hot je napravljena od strane i te kako poznatog provajdera igara Novomatic-a. Reč je o slotu koji sadrži 5 kolutova, 3 reda i 5 isplatnih linija. Ono što ovu igru čini zanimljivom jesu žive boje simbola i pozadine, iako je celokupan dizajnjednostavan. Novomatic je široko priznat provajder i zbog te činjenice ćete naći mnogo Sizzling Hot u mnoga kazina. Bilo gde da igrate, igra je ista. Poseduje standardni niz voćnih simbola. Najveći prinosni simbol grupe je crvena 7 , još jedna klasična ikona automata. Da biste pobedili, morate poređati tri do pet istog simbola, jedan pored drugog, počevši od krajnje leve kolone. ukoliko osvojite pet crvenih 7, one će vam doneti najveći prinos: maksimalni dobitak je neverovatnih 5000 puta vaš ulog . Igra nema progresivni džekpot, ali ako se dovoljno kladite, sa velikim ulogom, dobitak je popriličan.

RTP Sizzling Hot Deluke-a je malo ispod industrijskog proseka od 96%. Ali ne toliko da je to velika stvar. Return to Player je, kao što možda znate, pokazatelj koliko će se bilo koja igra dugoročno isplatiti. Suprotnost bi bila ivica kuće (koja u ovom slučaju iznosi 4,34%). Ovo je slot sa srednjom do velikom varijcijom. Stoga možete očekivati solidne isplate kada pobedite, ali između isplata može potrajati neko vreme, ali naravno ne previše.

Simboli

Već ste pročitali u uvodu da su simboli ovog slota voćnog karaktera. Voće na koje nailazite je: Limun, narandža, trešnja, lubenica, grožđe, šljiva, crvena sedmica i scatter simbol žuta zvezda. Napisaćemo vam vrednost svakog simbola:

Limun-3, 4 ili 5 simbola donosi 4, 10 ili 40 x vašeg uloga.
Narandža-3, 4 ili 5 simbola donosi 4, 10 ili 40 x vašeg uloga.
Trešnja-2, 3, 4 ili 5 simbola donosi 1, 4, 10 ili 40 x vašeg uloga.
Lubenica-3, 4 ili 5 simbola donosi 10, 40 ili 100 x vašeg uloga.
Grožđe-3, 4 ili 5 simbola donosi 10, 40 ili 100 x vašeg uloga.
Crvena sedmica- 3, 4 ili 5 simbola donosi 20, 200 ili 1000 x vašeg uloga.
Žuta zvezda- 3, 4 ili 5 simbola donosi 2, 10 ili 50 x vašeg uloga.

Svaki simbol je lepo izražene boje, uokviren belom bojom kako bi se lepše video na tamno ljubičastoj pozadini.

Bonus funkcije

Ovaj segment je loša strana Sizzling Hot slot igre zato što nema nikakvih funkcija bonusa. Upravo iz tog razloga dobici su veliki, kada se poklope dobitne kombinacije. Pored redovnih simbola koji donose novac, scatter simbol je onaj koji povećava dobitke. Nema besplatnih okretaja, jedino u slučaju da kazino u svom bonusu dobrodošlice poklanja besplatne okretaje upravo za Sizzling Hot, pa na taj način zavrtite role bez ulaganja vašeg novca.

Jedina opcija pomoću koje možete povećati dobitak je kockanje, tačnije “Gamble” funkcija. Svaki put kada dobijete dobitnu kombinaciju, možete pokušati da udvostručite svoju nagradu kockanjem. To ćete ostvariti tako što ćete pogoditi da li će sledeća prikazana karta biti crvena ili crna. Šanse za dobitak su 50/50. Osvojite kockanje i isplata se udvostručuje. Možete se kockati više puta ako ste uspešni. Izgubite samo jedno kockanje i izgubićete celu isplatu od tog okreta.

Demo verzija

Kako bi se uverili da je Sizzzling Hot prava igra koju želite da igrate, možete da za početak igrate Demo verziju ove igre. Demo verzija predstavlja igranje bez ulaganja novca. Besplatno zavrtite role prave igre. Na taj način možete videti da li vam se sviđa tema igre, simboli, zvučni efekti, sve ono što vam je važno pri igranju određene igre. Takođe možete videti da li su kombinacije često isplative Naravno pošto sa ovom verzijom ne ulažete vaš novac nemoguće je i osvojiti isti. Na saldo računu naći ćete virtuelni novac koji vam se skida kada zavrtite role, umesto pravog novca, i isti takav-virtuelni dobijate. Ovako se možete igrati koliko god želite. Kada se uverite da vam se igra sviđa pređite na pravu verziju, za pravi novac, i očekujte realne dobitke.

Sizzling na mobilnom uređaju

Ova igra je u potpunosti razvijena i kompatibilna za mobilne i tablete što je čini odličnom opcijom u pokretu za igrače sa manje vremena na raspolaganju. Dakle ukoliko niste u mogućnosti da odete do kazina, ili budete u svom domu i pri računaru, možete igrati Sizzling Hot gde god se nalazite. Uz pomoć vašeg mobilnog telefona ili tableta, bez obzira da li ste vlasnik iOS, Android ili Windows uređaja.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top