Wild White Whale

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Wild White Whale
Overall
9.3/10
9.3/10
  • Ideja - 9.3/10
    9.3/10
  • Grafika - 9.1/10
    9.1/10
  • Audio - 9.5/10
    9.5/10
  • Bonus - 9.4/10
    9.4/10
Sending
User Review
0 (0 votes)

Predstavljamo slot igru inspirisanu čuvenim romanom “Mobi Dik”. Ova legendarna priča oživela je u slot igri Wild White Whale, kreiranoj od Expanse Studios. Igra vas vodi na otvoreno more, gde oluja preti svakom brodu. Vaš zadatak je da preuzmete kormilo i vodite brod kroz opasnosti, uz obećanje bonusa na horizontu.

Ključne karakteristike slota Wild White Whale

Wild White Whale ima pet kolona i četiri reda, sa 40 isplatnih linija. Cilj je spojiti najmanje tri identična simbola na jednoj od isplatnih linija, računajući sleva nadesno. Simboli se često pojavljuju nagomilani, što povećava šanse za višestruke dobitke.

Dostupna je opcija Autoplay za automatsko okretanje kolona. Za brži tempo, koristite opciju brzih spinova.

Simboli slota Wild White Whale

U igri se nalaze kartaški simboli Q, K i A. Tu su i simboli kompasa, broda i mornara. Mornar je najvredniji osnovni simbol, donoseći najveće isplate.

Wild White Whale slot igra

Bonus igre i specijalni simboli

Scatter simbol, predstavljen kormilom broda, donosi isplate bez obzira na poziciju, ako se pojavi dovoljno puta. Pet scatter simbola donosi 500 puta više od uloga. Simbol Mobi Dika je džoker, zamenjujući sve simbole osim scattera, i može se pojaviti nagomilan.

Igra nudi tri progresivna džekpota, koji se mogu osvojiti nasumično. Takođe, uključena je bonus funkcija spinova za uvećanje dobitaka.

Dizajn i zvuk

Kolone su smeštene usred oluje na otvorenom moru. Na levoj strani je veliki beli kit, pojačavajući osećaj avanture. Tokom igre, turbulentna muzika dodaje napetost. Grafika je bogata detaljima, dok zvučni efekti postaju intenzivniji pri dobitcima.

Isprobajte ovaj slot na sajtu Meridianbet ili putem njihove mobilne aplikacije.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top