Starburst

Igraj Starburst besplatno

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Video slot Strarburts proizveo je NetEnt, jedan od najpopularnijih proizvođača kazino igara na svetu. To dosta govori o ovoj igri, prosto ne može da bude loša. To dokazuje i činjenica da je Starburts dug niz godina izuzetno popularan među igračima kazina. Starburst je veoma brza video slot igra, koja osvaja igrače od prvog okretaja. Ova igra je puna energije a uz to sadrži zvučne efekte visokog uticaja, kao i kosmičku muziku koja će vas oduševiti. Igra postoji skoro celu deceniju, tačnije nastala je 2012.godine, ali i pored mnogo novijih slot igara, spada među igranijima.

Tema i izgled

Radnja slot mašine Starburst je smeštena u svemiru. Vizuelno je izuzetno lepo. Ono što izdvaja ovu igru je bogat zvučni zapis koji daje kosmički osećaj. Napomenuli smo da je ova igra nastala 2012. godine, ali bez obzira na to grafika i animacije su visoke definicije, te ni malo igra ne zaostaje za novijim igrama u tom smislu. Programer NetEnt je nekoliko puta prepravljao igru od njenog prvog izdanja. Njegov grafički kvalitet mogao bi da parira najnovijem modernom video slotu. Dajući simbolima stare škole oštar i detaljan izgled, on budi nostalgiju za igranjem klasičnih automata uz uzbuđenje arkadnih igara sa adrenalinom. Svemirska tema ogleda se u pozadini ispunjenoj zvezdama i eteričnoj muzičkoj podlozi. Pošto su pobede plaćene u oba smera, one često dolaze dok svirate, a muzika visoke energije gradi očekivanje velikih isplata. Trenutak kada osvojite dobitnu kombinaciju vaš ekran će obasuti arkadni svetlosni efekti preko kojih prelazi svetleći tekstovi kao i naelektrisanjem zvukova. Pozadina je tamne boje. Što se tiče zvuka, pozadina je električna, ali dok igrate igru okupiraće vas zvuk koji je i te kako opuštajuć i smirujuć.

Simboli

Kada su u pitanji simboli ove igre možete naći standardnih 5 simbola dragulja iz utora Starburst u ljubičastoj, plavoj, narandžastoj, zelenoj i žutoj boji. Kada se pogodi dobitna kombinacija Starburts sadrži fenomenalne dobitne simbole koji i te kako dobro isplaćuju igrače. U slučaju da pogodite zlatnu traku možete osvojiti do 250 novčića, a ako pogodite crvenu sedmicu u prilici ste da osvijite do 120 novčića. Takođe možete naići i na logotip Starburst koji je divlji simbol, koji zamenjuje druge simbole kako bi pomogao u stvaranju dobitnih kombinacija.
Win Spin Bonus Ladder je ono po čemu se ova igra izdvaja od ostalih. Bonus lestvicu ćete pronaći na levoj strani ekrana i prikazuje nagrade koje možete osvojiti od uzastopnih Slinga. Kako bi osvojili najnižu nagradu dovoljna su vam 3 Slinga. Kada sletite na 10 uzastopnih Slinga, osvojićete Full House i doći ćete do najbolje plaćenog simbola Bar-a. U isto vreme, dobićete Ekpanding Respin Vilds, što znači da će se bilo koji vilds koji sleti tokom Vin Spin funkcije proširiti da pokrije celu kolut. Zatim će se, baš kao i u originalnom Starburst slot -u, preostali koluti ponovo okrenuti i možete dobiti do 3 divlja respina.

Ljubičasti dragulj – Najniže plaćeni simbol u igri, ako dobijete 5 ljubičastih dragulja na liniji isplate, platićete 25 novčića.
Plavi dragulj – Kao i ljubičasti dragulji, plavi dragulji takođe isplaćuju 25 novčića za kombinaciju 5.
Narandžasti dragulj – Sastavite 5 narandžastih dragulja i dobićete 40 novčića bogatiji.
Zeleni dragulj – 5 ovih smaragdnih dragulja za redom isplatiće 50 novčića.
Žuti dragulj – Najvredniji dragulj u igri, 5 žutih dragulja na isplatnoj liniji plaćaju 60 novčića.

Simboli su složeni na kolutove, pa se često javljaju više dobitnih kombinacija. Ne samo da mali broj simbola omogućava brzo i lako uočavanje najvećeg pobedničkog potencijala dok igrate, već takođe znači da se dobitci često nižu. Osim toga, sa pobedama isplaćenim s leva na desno i s desna na levo, postoji mnogo prilika za pobedu. Te se i te kako isplati igranje ove igrog video slota.

Mobilna verzija

Starburst se može igrati na desktop, mobilnim i tablet uređajima. Napravljen korišćenjem HTML5 tehnologije, možete igrati na prenosnim računarima i računarima, tabletima i pametnim telefonima, uključujući iOS, Android i Windows uređaje. Očaravajuća slika i zvučni zapis dobro funkcionišu na bilo kom uređaju koji odaberete, a grafika izgleda odlično čak i na manjim veličinama ekrana. Bez sumnje, NetEnt je vrhunski programer softvera, koji uvek osigurava da se njegovi proizvodi neprimetno izvode na iOSu i Androidu pored desktopa, kao što je primer i sa ovom video slot igrom.

Scroll to Top