Aprilski Fazi Turnir Nudi 500.000 Dinara Nagradnog Fonda

Uzbudljivi aprilski Fazi turnir počinje u četvrtak, 25. aprila tačno u ponoć, i trajaće sve do nedelje, 28. aprila do 23.59 časova. Turnir privlači ljubitelje slot igara sa nizom popularnih naslova FAZI provajdera, uključujući Wild Hot 40, Mozzart Hot 40, Money 5, Turbo Hot 40, Wild Hot 40 Free Spins, Wild Hot 40 Blow, i Triple Fields of Luck.

Minimalni ulog za učestvovanje postavljen je na 10 dinara, a igrači će biti rangirani na osnovu “Srećnog koeficijenta”. Ovaj koeficijent, koji se izračunava kao dobitak podeljen sa ulogom i pomnožen sa hiljadu, određuje ko će zauzeti koje mesto na rang listi, pri čemu se uzima u obzir najviši pojedinačni rezultat.

Nagradni fond turnira iznosi velikodušnih 500.000 dinara, raspoređenih među 85 najboljih igrača. Pobednik turnira odneće kući 100.000 dinara, dok će drugo do peto mesto osvojiti po 25.000 dinara. Ostali u top 85 takođe neće otići praznih ruku, sa nagradama koje variraju od 10.000 do 2.000 dinara.

Važno je napomenuti da se u rangiranje računaju samo spinovi odigrani pravim novcem. Nagrade će biti uplaćene na račune pobednika najkasnije 48 časova nakon završetka turnira, a imena dobitnika biće objavljena u promotivnom materijalu.

U slučaju izjednačenog rezultata na kraju turnira, prednost će imati igrač koji je prvi dostigao taj rezultat. Organizator turnira, Mozzart Bet, zadržava pravo da po sopstvenom nahođenju izmeni ili otkaže turnir, ili odbije dodelu bonusa u slučaju nepoštovanja pravila.

Ne propustite svoju šansu da se okušate i osvojite deo bogatog nagradnog fonda na ovom spektakularnom slot turniru!

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top