Eksplozija dobitaka u “EXPANSE EKSPLOZIJA” turniru sa fondom od 2,4 miliona RSD!

Od 8. do 30. aprila 2024. godine, igrači na platformi Meridianbet imaju priliku da učestvuju u uzbudljivom slot turniru “EXPANSE EKSPLOZIJA”. Turnir obuhvata igre provajdera Expanse Studios, uključujući popularne naslove kao što su “100 Super Icy”, “Wild Icy Fruits”, i “Book of Egypt”, među ostalima. Ukupan nagradni fond iznosi impozantnih 2.400.000 RSD.

Svi registrovani igrači na sajtu i mobilnoj aplikaciji meridianbet.rs mogu da se takmiče, pri čemu je minimalni ulog po spinu postavljen na 20 RSD. Poeni se zarađuju na osnovu odnosa dobitka i uloga, pomnoženog sa 100, što znači da svaki dobijeni dinar povećava šanse za bolji plasman na rang-listi.

Najuspešnijih 50 igrača će biti nagrađeno keš nagradama, sa 1.020.000 RSD namenjenih za prvoplasiranog. Drugo mesto nosi 420.000 RSD, dok trećeplasirani igrač osvaja 130.000 RSD. Ostali u top 50 takođe će biti adekvatno nagrađeni.

Nagrade će biti automatski uplaćene na račune dobitnika nakon završetka turnira. Meridianbet zadržava pravo da koristi ime, prezime i fotografije pobednika u marketinške svrhe, a takođe ima pravo da poništi rezultate i uskrati nagrade u slučaju tehničkih problema ili sumnje na prevaru.

Učestvujte u “EXPANSE EKSPLOZIJA” i osvojite svoj deo ogromnog nagradnog fonda, testirajući svoje veštine na nekim od najzanimljivijih slot igara na tržištu. Ne propustite svoju šansu za veliki dobitak ovog aprila!

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top