Julsko Rashlađenje: Osvežite Letnje Dane Uz Velike Nagrade!

Leto je u punom jeku, ali Meridianbet ima pravo osveženje za sve igrače – počinje period JULSKOG RASHLAĐENJA! Od 8. do 21. jula, igrači mogu da sakupljaju poene na odabranim igrama Expanse Studios i učestvuju u borbi za deo nagradnog fonda od 5.000€.

Promocija “Julsko Rashlađenje” omogućava igračima da poboljšaju svoju letnju zabavu dok se takmiče za vredne nagrade. Pravila su jednostavna: iznos najvećeg dobitka na odabranim igrama predstavlja broj poena. Kako igrači ostvaruju veće dobitke, njihovi poeni će se ažurirati, povećavajući šanse za osvajanje nagrade.

Minimalni bet po spinu je 20 RSD, a rang-lista se nalazi u okviru igre. Prvih 50 igrača biće nagrađeno keš nagradama prema sledećem rasporedu:

  • 1. mesto – 200 000 RSD
  • 2. mesto – 100 000 RSD
  • 3. mesto – 50 000 RSD
  • 4-10. mesta – po 12.000 RSD
  • 11-20. mesta – po 6.000 RSD
  • 21-50 mesta – po 3.000 RSD

Nagrade će automatski biti dodate na račun igrača po završetku turnira. Igrači prihvataju da Meridianbet može koristiti njihovo ime i fotografije za marketinške aktivnosti. Meridian zadržava pravo da poništi rezultate u slučajevima očiglednih grešaka, tehničkih problema ili prevara.

Ovo je savršena prilika za sve ljubitelje slot igara da osvoje vredne nagrade i rashlade se uz uzbudljivo letnje takmičenje. Pridružite se Julskom Rashlađenju i uživajte u osveženju velikog keša!

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top