Ljetna Avantura Poziva: Osvoji Krstarenje Mediteranom uz Mozzart!

Mozzart Kazino, renomirani priređivač igara na sreću, organizuje spektakularnu letnju promociju koja će trajati od 11. do 20. maja. U ovom desetodnevnom takmičenju, učesnici imaju priliku da osvoje krstarenje Mediteranom za dve osobe, kao i brojne druge novčane nagrade. Ukupan nagradni fond iznosi impresivnih tri miliona RSD, a pored glavne nagrade, 150 srećnika osvojiće novčane nagrade.

Turnir uključuje dvadeset igara od četiri različita provajdera Endorphina, Fazi, Hacksaw i Expanse, sa igrama kao što su “Hell Hot 100”, “Wild Hot 40” i “Magic Piggy”. Srećni koeficijent će odrediti pobednike, baziran na najvećem pojedinačnom dobitku u odnosu na ulog.

Važan element takmičenja je ‘srećni koeficijent’, koji se izračunava na osnovu odnosa između dobitaka i uloženog iznosa, gde se najveći pojedinačni koeficijent tokom trajanja promocije uzima za rezultat na rang-listi. Igrači mogu učestvovati bez minimalnog uloga, a nagrade će biti dodeljene i objavljene na promo strani najkasnije 48 časova nakon završetka promocije.

Promocija obuhvata i posebna pravila kako bi se osigurala fer igra i ispravno korišćenje promocije. U slučaju bilo kakve sumnje na prevaru ili zloupotrebu, organizator ima pravo da odbije dodelu nagrade. Pravila promocije su dostupna na sajtu organizatora i mogu se menjati, uz obavezu prethodne najave izmena.

Za sve one koji žele nezaboravno leto, Mozzart nudi priliku za avanturu na talasima Mediterana. Ne propustite svoju šansu da se usidrite na slotovima i možda upravo vi budete taj koji će osvojiti ovo putovanje iz snova!

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top