Osvoji Deo od 2.000.000 € u Drops & Wins Promociji!

Velika vest za ljubitelje online igara u Rizik Kazinu! Od 6. marta 2024. do 5. marta 2025., Drops & Wins donosi nezapamćenu priliku za osvajanje dela neverovatnog mesečnog nagradnog fonda od 2.000.000 EUR. Ova promocija, koja obuhvata novčane nagrade, množitelje, bonus besplatne spinove i instant bonuse, biće dostupna na pažljivo odabranim slot naslovima.

Detalji promocije su zaista impresivni. Tokom promotivnog perioda, ukupan nagradni fond od 25.480.000* EUR biće raspodeljen kroz:

  • 364 dnevna turnira, svaki sa nagradnim fondom od 40.000 EUR
  • 364 dnevna Cash Drop događaja, svaki sa dnevnim nagradnim fondom od 30.000 EUR

*Ukupan iznos distribuiranog nagradnog fonda može se razlikovati zbog mehanike množitelja nagrada.

Kako bi učestvovali, igrači treba da se pridruže promociji otvaranjem bilo koje promotivne igre i prihvatanjem učešća klikom na opciju “Priključi se”. Promocija važi od 6. marta 2024. od 00:00 CEST do 5. marta 2025. do 18:59 CEST, a svaki promotivni period turnira traje nedeljno od 19:01 svake srede do 18:59 naredne srede.

Za učestvovanje nema odmora! Samo zavrti i sačekaj da se Drop pojavi! Sve informacije o uslovima i nagradama mogu se pronaći u svakoj igri Drops and Wins. Važno je napomenuti da je ovo umrežen turnir organizovan od strane Pragmatic Play-a, što znači da se nagradni fond deli među svim operaterima koji učestvuju u ovoj mrežnoj promociji.

Sve novčane nagrade osvojene tokom promocije biće isplaćene u gotovini bez dodatnih uslova za odigravanje, u roku od 72 sata nakon završetka svakog nedeljnog turnira ili dnevnog Cash Drop događaja. Nagrade će biti isplaćene prema kartici “Nagrade” u kvalifikovanim igrama.

Učestvujte i osvojite deo ogromnog nagradnog fonda u ovoj uzbudljivoj promociji koja obećava mesec dana nezaboravne zabave i šanse za velike dobitke!

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top