Pada 4.000.000€: Uhvati Svoju Šansu

Svakog dana od 29. aprila do 29. septembra 2024. godine, KEŠ NAGRADE padaju NON-STOP! Igrajte svoje omiljene online slot igre provajdera WAZDAN i osvojite neku od keš drop nagrada. U promociji učestvuju sve igre provajdera Wazdan, sa ukupnim nagradnim fondom od neverovatnih 4.000.000 evra!

Tokom promocije biće podeljeno 100.000 nagrada. Svi betovi su kvalifikovani za učešće u promociji, ali samo verifikovani igrači imaju pravo da osvoje nagrade. Promocija Mistery Drop počinje u 9:00 29. aprila i traje do 23:59 29. septembra 2024. godine. Da biste učestvovali, potrebno je da igrate za pravi novac na bilo kojoj igri provajdera Wazdan.

Igrači mogu da osvoje više od jedne nasumične nagrade tokom kampanje. Ne postoji uslov za minimalni bet, tako da su svi betovi kvalifikovani za učešće. Nagrade se dodeljuju nasumično tokom perioda promocije, a igrači mogu osvojiti samo jednu nagradu po betu. Broj dostupnih nagrada se ažurira u realnom vremenu.

Nasumične nagrade mogu biti sledeće (u dinarskoj protivvrednosti):

  • 40 EUR
  • 20 EUR
  • 10 EUR
  • 5 EUR

Nagrade će biti dodeljene na račun igrača odmah po prijemu obaveštenja o nagradi ili najkasnije 48h po dobijanju obaveštenja. Osvojene nagrade su odmah raspoložive za dalju igru, a novčane nagrade će biti isplaćene u valuti u kojoj je stavljen bet, prema konverziji valute iz evra u vreme kada je bet pokrenut.

Mozzart zadržava pravo da ne isplati novčanu nagradu ako je dobitak rezultat bilo koje tehničke greške ili prevare. Takođe zadržava pravo da izmeni ili prekine ovu promociju u bilo kom trenutku iz bilo kog razloga.

Uhvati svoju šansu za keš nagrade i pridruži se Wazdan globalnoj promociji na Mozzart Bet sajtu!

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top