Uhvati Svoju Šansu u Playtech Mystery Bonus Promociji

Spremite se za uzbudljivu priliku da osvojite deo nagradnog fonda od neverovatnih $150,000! Pridružite se Playtech Mystery Bonus promociji i svakog dana, od 16:00 do 02:00, učestvujte u nasumičnim bonus rundama u kojima možete osvojiti do $250 u gotovini po rundi.

Promocija traje od 1. septembra do 30. septembra 2024. godine, a tokom tog perioda, igrači će imati priliku da iskoriste misteriozne bonuse koji se aktiviraju u odabranim igrama poput Jumanji: The Bonus Level Live, Mega Fire Blaze Roulette Live, i mnogim drugim. Sve što vam je potrebno je minimalna opklada od $1 po rundi na jednu od promotivnih igara.

Svakog dana tokom promotivnog perioda, biće pokrenuto 20 bonus rundi, i svaka od njih nudi zajedničku nagradu od $250. Ukupan nagradni fond za ceo mesec iznosi $150,000, a sve nagrade se isplaćuju u gotovini, direktno na vaš račun.

Kako Funkcioniše:

  • Pridružite se jednoj od promotivnih igara tokom promotivnih sati (16:00 – 02:00).
  • Položite minimalnu opkladu od $1 da biste se kvalifikovali za učešće u bonus rundama.
  • RNG sistem nasumično bira pobednike koji osvajaju deo nagrade u bonus rundi.
  • Nagrade se isplaćuju u roku od 72 sata nakon završetka svake runde.

Ne propustite priliku da učestvujete u ovoj uzbudljivoj promociji i osvojite deo velikog nagradnog fonda! Pridružite se Playtech Mystery Bonus promociji sada i iskoristite svoju šansu za velike dobitke na MeridianBet Kazino.

Opšti uslovi i pravila se primenjuju.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top