Deset Miliona Razloga za Spin: Ekskluzivni Globalni Turnir na Spinomenal Slot Igrama

Mozzart i Spinomenal pozivaju igrače na nezaboravnu avanturu sa ekskluzivnim globalnim turnirom ovog provajdera.

Promocija je već u toku, započevši 29. februara 2024. godine, i trajaće sve do 26. februara 2025. godine. Sve Spinomenal igre dostupne na sajtu mozzartbet.com učestvuju u ovom uzbudljivom događaju. Pri ulasku u igru, biće prikazan aktivan tekući turnir.

Ova spektakularna promocija sastoji se iz četiri sezone, a svaka sezona donosi četiri odvojena turnira. Svaki turnir se sastoji od nekoliko rundi i završne “Super Runde”. Tokom Super Runde, svi poeni će biti duplirani, a 10% rezultata ostvarenih tokom trenutnog turnira biće preneseno u Super Rundu istog turnira.

Kriterijum za učešće je “Zbirni srećni koeficijent”, koji se izračunava deljenjem svakog ostvarenog dobitka sa ulogom. Ukupan fond promocije iznosi impresivnih deset miliona evra.

Turniri su raspoređeni po datumima, a svi detalji mogu se pronaći u pravilima koja su dostupna unutar svake igre koja učestvuje.

Učešćem u promociji, igrači prihvataju opšta pravila promocije. Mozzartbet i Spinomenal zadržavaju pravo da prekinu promociju u bilo kom trenutku i da ponište rezultate i ne isplate nagradu ukoliko dođe do očigledne greške, tehničkog problema ili kvara na igri, bez obzira na to da li je greška uzrokovana ljudskom, mehaničkom ili softverskom greškom.

Ovo je umreženi turnir organizovan od strane Spinomenal provajdera, što znači da se nagradni fond deli među svim operaterima koji su se odlučili za ovu mrežnu promociju.

Nagradni fond promocije iznosi 10 miliona evra, a biće raspoređen po turnirima. Nagrade će biti isplaćene na račun igrača u dinarskoj protivvrednosti, po kursu od 120 dinara za 1 evro, najkasnije 72 sata nakon završetka turnira.

Ovo je jedinstvena prilika za sve ljubitelje slot igre da osvoje neverovatne nagrade, tako da ne propustite priliku da se pridružite ovom uzbudljivom putovanju na Spinomenal slot igrama!

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top