Mozzart i Playson Pokreću Slot Avanturu!

Uzbudljiva vest za sve ljubitelje slotova stiže direktno iz Mozzart i Playson sveta – pokreće se slot avantura koja će oduševiti igrače širom zemlje!

Za sve ljubitelje online zabave, Mozzart i Playson pripremili su uzbudljive promocije koje se odigravaju u tri različita perioda tokom marta. Spremite se za Cash Blast – gde keš nagrade padaju kao kiša na naloge srećnih igrača, i Short Races – brze trke (turniri) koje obećavaju uzbuđenje od 17:00 do 01:00.

Učešće u ovoj slot avanturi je jednostavno – igrači treba samo da izaberu svoj omiljeni Playson slot i krenu u akciju. Ove uzbudljive promocije će se odvijati u tri različita perioda tokom marta: od 5. do 7. marta, od 11. do 13. marta i od 18. do 20. marta.

U promociji učestvuju sve igre provajdera Playson, a ukupni nagradni fond iznosi impresivnih 4.500 evra! Pobedite u Cash Blast-u, gde keš nagrade padaju nasumično na naloge igrača tokom celog dana. Ili se takmičite u Short Races-u, gde se igrači rangiraju prema broju osvojenih poena na slot igrama Playson-a.

Zato, spremite se za uzbuđenje i krenite ka pobedama! Nagrade su na samo nekoliko spinova od vas. Za sve detalje o uslovima promocije, obratite se Mozzart Bet sajtu. Ne propustite priliku da osvojite deo vrtoglave nagradne kase – Mozzart i Playson vas pozivaju na slot avanturu vašeg života!

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top